morgeeeen.
Dziewczyny co wy se jaja robicie z mojego brzucha, jedna pisze, ze jakby obklejony folia a druga ze jakas srebrna gwiazda, nie wiem do konca o co wam chodzi, ale chyba o to swiatlo na cyckach i brzuchu, to z salonu dochodzi
a pilka to jest, ale ta .. lekarska , skorzana, ciezka i wielka
Kasiu twoj brzuszek bardzo maly, a tym bardziej na blizniaczki ! ja widzialam juz brzuchy pojedyncze we wczesniejszym stadium ciazy i byly sporo wieksze od Twojego.
Kallie dzis moja aplikacja ciazowa oglosila dumnie ze zaczal sie tydzien 39 sugerujac mi, ze juz czas powoli rodzic
Czekam na ta ladowarke i tez dzis chetnie bym sie wstrzymala , bo jeszcze M idzie na nocke, ale w weekend to czemu nie! Wiecej czasu bysmy wszyscy razem mieli. No i wspolczuje tych zabobonow , mi sie na szczescie upieklo i nie musialam sluchac takich *******ek za przeproszeniem. Procz tego, ze sie wszyscy czepiali mojego kota
z uporem maniaka
jejjjuu co za ludzie bezduszni, niektorzy to maja jakas paranoje ciazowa, ze jak tylko zajda to od razu zapadaja w ciezka psychiczna chorobe i nagle traca kontakt z normalnym zyciem. No, ale jak mowisz do srody, to ja mowie w ten weekend. Ale pewnie maly posiedzi...
Ja mam dzis w planie schody i podlogi dla rozruszania sadla , m przelecial odkurzaczem caly dom i pewnie cos jeszcze sobie wymysle. Okien nie tykam, bo musialabym na krzeslo wlazic, a mam taka schize ze mi sie slabo zrobi i samolotem spadne na glebe.
u nas dzis pakora - moje pierwsze podejscie.
milego dnia!