Hej dziewuchy! Toście mnie pocieszyły,bo mi się wydawało ,że byłam gruba jak maciora.
Miałam taką sytuację,szłam przez centrum i mija mnie matka z małą dziewczynką a ta mała gały na mnie i do swojej matki : mamo czegu ta pani ma taki wielki brzuch
.Mama jej zaczęła tłumaczyć,że ta pani ma w brzuszku dzidziusia i takie tam blablabla ale i tak się strasznie poczułam.Takie małe dziecko to przynajmniej prawdę powie a dorosły to zaraz zacznie coś kręcić czy cukrować,że wcale nie duży masz...
The Hague ja też miałam piercingi ale przed cc kazali szybko wyjmować,niby podczas 'operacji nie można mieć na/w sobie nic metalowego ale nie wiem czemu i tak zarosła mi dziurka w pępku ,teraz mam brzydki ślad po kolczyku i język też mi zarósł.Po porodzie nie w głowie mi było zakładanie spwrotem tego wszystkiego,myślałam tylko o dzieciach.Ale ocaliłam mojego md ,bo tego nie da się wyjąć ,musieliby by najpierw chirurga wołać żeby wyciął
Tatoo nic się nie zmienił po ciąży chociaż przytyłam sporo bo aż 20 kg,została mi obwisła skóra na brzuchu a z boku maleńka fałdka tłuszczu którą ledwo widać ale mi przeszkadza
i celulit mi się zrobił na udach.Rozstępów zero tylko te stare pionowe na udach po zbyt szybkim urośnięciu za nastolatki.
Agss tak ja to Kasiu?;-) i nie bój żaby o tatoo na plecach jak mi bok ocalał to i Twoje plecy też powinny no chyba że ze 50 kg przytujesz
Iskierko ja z ręką na sercu polecach wszytkim do odciągania katarku z noska ,odciągacz do odkurzacza ,zaje***a rzecz,nigdy w życiu nie wróciłabym do gruchy czy fridy.Szybko wszystko wyciąga,nawet maluch się nie zdąży zdenerwować że mu się coś do nosa wtyka.Ja moim jak miały mega katary tylko tym odciągaczem noski czyściłam tylko w nocy fridą, bo nie będę przykładowo o 3 w nocy odkrzacza odpalać.
Tu link do hol stronki ,tu jest drogi bo 25 euro z Polski mi przywozili to 60 zł i można używać już po 1 m-cu.
Home
To tyle na teraz, doi doi :-)