reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Agss ja kinderopvang załatwiałam w 3 miesiacu ciązy.... tak polecali i dobrze bo ja akurat chciałam tylko jeden konkretny koło mojego domu ale nie do kazdego sa kolejki, czasem mozna dostać miejsce odrazu... nic nie zaszkodzi zapisać sie juz w ciazy....

reklama
Ale dzisiaj pospałam :) w końcu zgaga minęła, więc tylko wycieczki toaletowe ale to się nie liczy:-D
Karola Michał to mały przystojniak a jak Milenke trzyma to ona jak laleczka, taki okruszek mały:tak:

Madziula napisz coś o swoich doswiadczeniach z kraamzorg, przydały się czy więcej kłopotu tylko z nimi miałaś?

Kallie ja byłam bardzo zadowolona, umówiłam sie z pania kraamzorgowa ze nic ma mi w domu nie robić, tylko przychodziła na kontrole, zbadała mnie i mała.... troche pogadałysmy i po 3 godz szla sobie i mi to pasowało... jedyne co to codziennie sprzatała wc i łazienke i zmyła naczynia :)

No to super, tak się z nią umówiłaś i tak robiła, też właśnie liczę na taką pomoc i żeby w nic więcej się nie wtrącała:tak:

Kallie nie wiem jak inne panie, ale ta moja normalnie siadła ze mna , i wypełniałysmy liste co ja chce zeby ona robiła i tyle... wszystko było jasne dla obu stron :)

dobry ! Melduje ze nie rodze dzisiaj ani w tym tygodniu, bo moj ma nocki i sie troche stresuje ze sie zacznie wieczorem, w nocy albo nad ranem a ja bede sama :shocked2:

Karola sliczna ta Twoja laleczka, daj troche pobawic. Jakbys chciala gdzies wyjsc to tutaj do opieki sie duzo chetnych znajdzie ! :) ale wam fajnie! A Misiu pomaga, nie zazdrosny o mala siostrzyczke ?

Madzia jak sie dzis czujecie ?

Kallie chociaz ta zgaga Ci przeszla. Ja to sie czuje znow jak na poczatku ciazy, tylko w spodnie sie nie mieszcze no i troche trudniej sie przewrocic na bok ale tak to bomba! Wczoraj w nocy dopakowalam malego ciuszki do torby. Jeszcze tylko ja, prowiant i dokumenty i bedzie torba klaar. Statystycznie rzecz biorac najwiecej dzieciakow rodzi sie w odstepie 2 tygodni od terminu, a w sam dzien terminu zaledwie 5 % wiec big time is coming :D czy czujesz sie gotowa ?

W ogole wczoraj to sobie jeszcze powymyslalam zadania na dzis, zobaczylam, ze mikrofala nie za czysta no i schody, plus pranie mnie czeka na dzis. Trzeba sobie jakos organizowac czas :D

dziewczyny looknijcie sobie na zdjecie z postu Lotki z 22:02
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2012-f441/wrzesien-2012-a-52510/index1022.html

buhahaha co za dizajn! dzieki Bogu nie rodze w Polsce, kto wie czego mozna sie spodziewac w srodku ?

Ostatnia edycja:
Ayni no moglabys urodzic do niedzielli bo pozniej jedziemy do pl, i nie bede na biezaco:no::sorry:
Kallie ciebie sie tez to tyczy:tak:;-)
Madziu kiedy wracasz do pracy?
Ayni no ciekawe co za dekoratora wnetrz mieli haha:-D
Kallie ja mialam podobnie jak Madzia:tak:Raz mi pani kraamzorg zrobila pranie ,wystraczylo.Wyprala czasne i kolorowe rzeczy z moimi bialymi bluzkami:szok:A reszta byla bez zarzutu :tak::tak:

reklama
karola82 od 1 listopada .....

ale jeszcze nie wiem czy do starej pracy czy nowej.... powoli zaczynam szukać nowej pracy..... ale nie bede mówić gdzie bo nie chce zapeszyć, jak znajde to napewno dam znać :)

Do góry