reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
MILKA gratulacje!!

Dziewczyny nie ma mnie chwilowo. Mama,dziecko,zaraz siostra z Jukej przylatuje,Ramadan,maz itp
I w nast poniedzialek lecimy chyba do Egiptowa.
(Ayni przypomnij mi co tam Ci przywiezc)

habibti tylko ta paste do depilacji nie ważne jaki "smak" hehe dziękuje bardzo ;)

mój Kot ma swira. odkąd pomalowalismy salon siedzi na odbiorniku satelitarnym i przeskakuje z niego na stół , parapet , jakby go podłoga parzyla ale większość czasu siedzi na tym odbiorniku jakby to był jego statek.kosmiczny lol. jak musi jeść to leci szybko i równie szybko wraca.

Załączniki

• 2012-08-06 20.49.59.jpg
    2012-08-06 20.49.59.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 48
Ojej ale miałam tyły:szok:

Madziula, Milka GRATULACJE!!:-) :-) :-)
Madziula fajnie, że jak już się zaczęło to szybko poszło:-D a Twój opis porodu nastawia optymistycznie, też bym tak chciała :)

Milka jak z malutką odpoczniesz to też czekam na opis

No i oczywiście dziewczyny na zdjęcia, trzeba się pochwalić e-ciotkom księżniczkami :D

Ayni teraz to już naprawdę nasza kolej będzie heh a mówią że to na dziewczyny zawsze trzeba czekać a tu nasze rodzynki prawie ostatnie:-D

Byłam dzisiaj na spotkaniu inform w szpitalu i.... nic nowego się nie dowiedziałam:szok: nawet mój M stwierdził że i on wszystko wiedział bo mu już o wszystkim mówiłam. jedyne co to zobaczyłam jak wyglądają sale. No ale, fajnie popatrzeć na tyle brzuchatych kobietek:-D

No i jeszcze w weekend moje dziecko postanowiło mnie postraszyć, od pt miałam straszne bóle głowy, oczywiście w nocy więc się paracetamolem kurowałam, od pt do soboty po południu moje maleństwo miało bunt i tylko kilka ruchów wyczułam więc wieczorem dzwonie do położnej co i jak. Ona żebym coś zjadła, położyła się (jakbym wcześniej tego nie robiła!) i liczyć ruchy a za 45min oddzwonić. No to tak zrobiłam i co, moje dziecko zaczęło karate trenować:-D już tylko potem jej powiedziałam że napewno wszystko dobrze haha ciekawe co sobie pomyślała:-D a dzisiaj w nocy mały zmienił pozycję (po ponad 2 miesiącach tej samej) i ostro atakuje moje żebra:-) wszystko mnie boli ale i tak się cieszę bo wiem że jest w porządku:-)

hihi Kallie masz rację teraz to już się nie wykrecimy i stoimy razem w kolejce do porodu. Swoją droga ciekawe jak to się te dzieci rodzą partiami gdyby nie Alus od Berni to faktycznie same baby. Mi zostały jeszcze ostatnie zakupy tj zapas pampkow, te całe maści i generalnie to mogłabym już rodzic ;D na szczęście jeszcze jest czas dla psychicznego oswojenia. A ty masz już wszystko?

tu byl jeszcze ktoś na wrzesień ale Juz nie pamiętam kto.

mgd ale wam dobrze pewnie eid w egipcie, toch ? malutka pewnie przespi cały lot. bawcie się dobrze. chętnie bym poleciała z wami ale w zaawansowanej ciąży to mnie nawet latający dywan nie chce wpuścić. napisze jeszcze na whats app

no i czas wstać z łóżka ;o

dzień doberek...

kurcze spodziewałam sie zaleglości a tu.....

coś sie obijacie :)

u nas wszystko dochodzi do normy.... mleko cieknie... mała najedzona duzo śpi, od wczoraj przybrała prawie 100 g jeszcze tylko ma zółtaczke, dzisiaj miała hielprik i pobrały krew do badania czy zoltaczka miesci sie w normie... bo jak nie to trzeba jechac na dobe do szpitala na lampy, ale polozna mowiła ze raczej jest w normie ale badanie dla pewnosci :) wiec czekam na tel od poloznej :):) teraz jak juz przybiera na wadze to zoltaczka sama zejdzie;)

poza tym z dnia na dzien coraz lżej.....

Ayni mozesz juz odrazu kupic wit. K i D ..... juz nie bedziecie musieli potem latać;) my od piatku zaczynamy podawać :) i tak leci...

ciesze sie ze moj opis porodu podniósł was na duchu....

tak wiec ostatnie ciezaroweczki przygotowuja sie do rozpakowywania hehehehe

Witam serdecznie.
Chyba są wakacje bo forum opustoszało;-)
My byłyśmy dzisiaj w CB. Olivia waży 4150 i ma 52,5 cm. Wg pani z CB jest bardzo silna i pogodna, co ja wiem od samego początku. Dobrzwe przybiera na wadze i dobrze rośnie więc tak trzymać. Za miesiąc pierwsze szczepienie.
Potówki jeszcze jej wychodzą, ale kapię w krochmalu i natłuszczam skorę więc nie jest źle.
Dziś na obiad kasza z gulaszem, a ogólnie to slodkie lenistwo. Przestalam już zwracac uwagi na męczące towarzystwo i liczę dni do ich wjazdu.
Miłego dnia wam życzę.

reklama
Madzia a te wit to gdzie kupic i w jakieś formie kropelki rozumiem tak? jakoś ma to fachową nazwę? np kropelki dla niemowląt?

Do góry