reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
milka to zostajesz juz w tym szpitalu czy na noc do domku??? A jaki balonik??????

W szpitalach wszyscy sa mili i tacy usmiechnieci, nie to co w pl. Ja mam porownanie i tu duzo lepiej. Jak mnie kroili to caly czas mowili "dobra mama, super" i do mojego tez "dobry tata" i te usmiechy. a jak juz lezalam z dzidzia po i nie dzwonilam po pielegniarke to co pol h ktos przychodzil i pytal sie czy wszystko ok i czy cos potrzebuje. A w pl, masakra

Balonik na rozwarcie o ile dobrze zrozumiałam bo jeszcze w szoku jestem trochę:) najpierw beda czekac, jak nie bedzie rezultatu to go powieksza, pózniej oksytocyna. Bede relacjonowac na bieżąco. Internet mam na całe szczęście darmowy tu:)
acha i zostaje w szpitalu już do porodu

oo Milka co za wiesci:tak:ale fajnie znow emocje...:tak:
Madziu i jak u poloznej?
Astrid ladnie twoja maluszka rosnie:tak:my jutro na badanie sluchu idziemy:tak:
pogoda sie wyrabia ,czekam az mala sie obudzi i idziemy na spacerek

MILKA no to powodzenia.Kurcze ja tez mialm bialko w moczu bardzo wysoki cisnienie no i mi nic nie robili tylko obserwacja.Ech szkoda gadac bo mnie zlosc ogarnia jak pomysle ilu zaniedban sie dopuscili.Jak o tym pomysle to sie ciesze ze zyjemy oboje z Tymkiem.

dziewczyny sprawy sie maja nastepujaco....

mam rozwarcie 1 cm... dzisiaj polozna wsadziła mi palce i coś tam odkleiła... wybaczcie ale fachowo nie umiem na polski przetlumaczyć... jak sa wody płodowy to to odklejała... powiedziała ze 1 na 6 kobiet rodzi w ciagu 24 godz..... jesli do niedzieli nie urodze to juz mam wizyte w poniedziałek na ginekologii i od tej pory przechodze juz pod opieke ginekologa czyli porod ze wskazaniem medycznym.... w poniedziałek beda podłaczac mnie do KTG i te wszystkie badania czy jest wystarczajaca ilosc wód płodowych itp itd i wtedy lekarz zdecyduje o terminie wywołania porodu.... mam dwie opcje we wtorek czyli rowno w 41 tyg. lub jesli wszystko bedzie okej to mozna jeszcze czekac do 41.3 tc.... bardzo chciałabym urodzić sama , bez zadnych oxytoksyn czy co to tam no ale zobaczymy ....

Milcia zaczynam wątpić w poród bez znieczuleniam , już po tym zabiegu boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a jeszcze skurcze nie mam .... OMG :szok: chyba sie przeliczyłam.....

reklama
Do góry