reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ja mam wlasnie ten problem ze watpie w tutejsza sluzbe zdrowia .No maja duzo plusow ale wybaczyc im nie moge kilku spraw.No ale mysle ze dziewczyny wiedza iz to co przytrafilo sie mi czy komus innemu to nie musi sie zadrzyc takze im.Chce miec drugie dziecko ale nie ufam im i strasznie boje sie byc tu znow w ciazy.

Ja akurat mimo takiego porodu jaki miałam myślę, że mogłabym tu rodzić drugi raz.
A jedynym powodem jest znieczulenie "od ręki" a nie jak w pl, w zależności od szpitala albo nie ma, albo płatne, albo musi być wolny anestezjolog a jak już wolny to za późno na podanie...

a przede mna pierwszy poród... ciekawe jakie ja bede miała doświadczenia... staram sie nie stresować, wiadomo że bywaja ciezke czy skomplikowane porody ale tez takie szybkie i bezproblemowe... własciwie to chyba nigdy do konca nie wiadomo co moze siw wydarzyc.....

dzisiaj mam polozna na 13.30 :) juz nie moge sie doczekać ;)

MADZIULA ja Ci kochana zycze takiego porodu i personelu medycznego jaki ja mialam. Cud miod.

Wrocilismy od lekarza. Niestety trzeba bylo jechac do szpitala na pobranie krwi :(
Plakalam razem z Kausar. Buuuuu.
Teraz czekamy na wyniki. Jak bilurbina bedIe za wysoka to zadzwonia jeszcze dzisiaj

Eola sorry za pomylke:sorry2:myslalam ,ze zakrecenie mi po ciazy przejdzie ale nie przeszlo:sorry2:

Madziu no to jak wrócisz szybko napisz co ci babaka powiedziala:tak:

Ewelna moja mala tez pol nocy kupy zrobic nie mogla i do tej pory sie meczyla:no:

wspolczuje waszym maluszkom, Tomek jak byl na samej piersi to kupe robil po (lub przy :p) kazdym posilku:nerd: przynajmniej sie chlop nie meczyl :tak:

reklama
Witam. Mam niespodziankę. Milka bedzie sie rozpakowywac :) poszłam dzisiaj na kontrole dodatkowa ze wzgl na moje cisnienie i okazało sie ze mam białko w moczu i muszę już zostać w szpitalu. Ratunku!:) a w domu nic nie gotowe prawie. Wszystko na wariata.

Do góry