reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

oj Madzia a mi sie dzis tak nic nie cche.. probuje sie jakos zmotywowac do drobnych obowiazkow, ale nie bardzo..

i nie wiem czy tylko mi tak goraco czy jak, normalnie az mam kombinezon mokry ;S ide sie przebrac i moze poskladam pranie :D do naczyn wykorzystalam brata
:zawstydzona/y:

reklama
Mnie sie chyba zaczyna dziac to co u Ciebie Madziula:-D
Wstalam dzisiaj i wszystko mi sie chcialo robic. Gdyby nie ten bol spojenia i bioder:-D:tak:
No i zabardzo niemam co ukladac bo musze ciagle czekac na te meble:angry: Juz bym dawno skonczyla "wicie gniazda":-)

Madziula oj nie wiem, poki co naprawde wymiguje sie jak potrafie.

Milka u mnie tez mebli nie ma poki co, beda dopiero pod koniec sierpnia. No, ale przynajmniej bedzie mniej odsuwania przy malowaniu. Chociaz nie ukrywam, wolalabym miec juz wszystko gotowe i wykladac uprane ubranka do szafy :D

do odkurzacza zagonilam meza, brat naczynia porobil a ja wzielam juz chyba 3 dzis prysznic. Przy takiej temperaturze moja swiezosc sie szybko wyczerpuje. Niech mi ktos przyjdzie ciuchy poskladac :D

no masakra jakaś , ile to będzie jeszcze trwało....................... juz nawet mi sie ubierać sie chce tylko łaze po domu w piżamie hhehe

Ayni ja też czekam na takie coś że wstanę i mi się nagle będzie chciało posprzątać wszystko i w ogóle, póki co to chęci brak i tylko siedze i wymyślam co bym nie porobiła jakby mi się jednak zechciało :-D Mam nadzieję że tak mi się włączy jak Madziuli i wtedy w końcu porządek zapanuje w mieszkaniu hehe

reklama
helol

zasiadam do pisania juz chyba ze 3 raz,jak tylko skrobne zdanie to Michas lub Milenka wolaja:tak: i tak w kolo...

Madziu o tak pozniej juz czasu brak na ubieranie ,malowanie ,sniadanie itp:tak:
Ayni jeszcze cie najdzie i bedziesz zaiwaniac z odkurzaczem 2 razy dziennie:-D:tak:
Milka widze ze tobie tez juz nie wiele zostalo:tak:

dobrze ,ze nie pisalyscie o tych proznociagach wczesniej ,bo ladnie bym sie strachala:szok::no:
Mgd mam nadzieje ,ze polepszy cie sie juz niedlugo:tak: Mala dadza pod lampy i bedziesz spokojna ,a tak co dzien sie zastanawiasz....:tak:

Eola wspolczyje zlamanego obojczyka ,az sie serce kraje jak slysze takie historie:no::-( Taka mala kruszyneczka..

No to mnie pocieszylyscie z Svb :baffled: wiecie ,ze ja nawet nie zwocilam uwagi kiedy na Miska pierwszy raz przyszlo:sorry2:

kiedy przestaja sutki bolec przy karmieniu??:baffled:

Do góry