reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

JUSTYNA musisz sama zglosic narodziny dIecka na swoim profilu w Wij. Podawalam pare postow wczesniej strone www.

KALLIE jest jeszcze gorzej. Lekarz ma dzwonic o 13..i pewnie dermatolog.

Na dokladke mala zrobila sie batdziej zolta. Jak fo pon nie przejdzie ti do szpitala na lampy..

MADZIA wez no :p juz dosc :p

reklama
mgd hehe no ty to do mnie mówisz??? to małej to powiedz ...... i juz jej opowiadam że słoneczko świeci, ptaszki śpiewaja hahah nie pomaga ;)

jutro wreszcie mam wizyte u połoznej :)

Mgd współczuje, tym bardziej że dzisiaj cieplej to bardziej dokucza napewno;/ i szkoda malutkiej jakby ją położyli na kilka dni pod lampy, tylko z drugiej strony jak się tak długo utrzymuje to lepiej wyleczyć raz a porządnie

Madziula tłumacz córeczce tłumacz, może się zaciekawi albo ją położna nastraszy i w końcu się zdecyduje a nie forumowe ciotki tak w napięciu trzyma heh

magazyny dla ciężarnych dostawałam praktycznie od początku ciąży (ok 3 miesiąca dostałam pierwszy) a teraz dostałam pierwszy dla mam :)

niby jakaś różnica jest, tak babka powiedziała, która do mnie dzwoniła

Poza tym to ona poprzez ten telefon zmieniła od razu moje dane na stronie i jak tam potem wchodziłam to moja mała już była uwzględniona więc nie wiem dlaczego kuponu nie dostałam a magazyn tak...

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
Ayni pytalas czego ja sie boje...hmmm wszystkiego,a le bez przesady, nie panicznie:-)
Boje sie nie samego porodu tylko tego, ze cos sie stanie i nie zdaze do szpitala:-), moze i glupie ale caly czas chodzi mi to po glowie:tak: Do tego dochodzi strach przed tym, ze nie poradze sobie z taka mala dzidzia. Tym bardziej, ze zostane z mala sama juz od pierwszych jej dni, no bedzie moj B (jak niebedzie pracowal) i na poczatku pani z kramzorgu, ale moja mama zmarla rok temu, rodzenstwa niemam,i na rodzicow B tez niemam co liczyc (czasami to dobrze:-)) i raczej nikt do mnie nie przyjedzie, tak jak do wiekszosci z Was. Wiem wiem to przychodzi samo, ale...
Juz taka jestem, ze obawiam sie tego, czego nie jestem pewna w zyciu:tak:
No nic jakos damy rade, niema wyjscia:tak:
Co do planu porodu to moje polozne ani razu nie wspominaly o tym, ze musze go miec.
Madziula dobrze napisala:-D: jade, rodze i juz:-D. Zreszta podejrzewam, ze duzo rzeczy nie jestesmy w stanie przewidziec.
Madziula niebede sie juz pytac dlaczego Ty jeszcze tu:-) Ciezarnych niemozna denerwowac:tak:
Dzisiaj sie dowiedzialam, ze meble z pl przyjada dopiero w pn w nocy:angry: Mam nadzieje, ze moja corka to slyszala i da mi troche czasu, zeby to wszystko uporzadkowac.
Ale dzisiaj cieplo znowu pfff

MILKA twoje obawy sa normalne ,to hormonki tez tak dzialaja ze obawiamy sie ze nei damy rady.Wiesz moja kolezanka z pl miala rodzicow z ktorymi mieszkala,meza ,rodzine a i tak bala sie tak samo jak my ktore tu nie mamy zazwyczaj nikogo bliskiego.Dasz rade zobaczysz ,bedziesz sie smiala ze swojego strachu:-D

Witajcie dziewuszki:-)

Coz za piekny dzien dzis mamy:-D
Po przeczytaniu was zamowilam malej te czapeczke z imieniem, nawet dobrze ze weszlam na strone wij bo nie mialam zmienionego adresu i wszystko przychodzilo na stary:tak:
mgd nie drap:no:
milka nie ma co sie stresowac, tym bardziej w ciazy. Ja tez mialam rozne mysli ze sobie nie dam rady itp, choc mam juz jedno dziecko. Opieka na maluszkiem wyjdzie w praniu, odezwie sie instynkt. Ja za to musze nauczyc sie organizacji dnia czyli odprowadzanie do szkoly starszej laski pogodzone z karmieniem malej, mam nadzieje ze mi sie to uda:baffled:

Dzis dalam malej pierwszy raz napic sie rumianku, bo po karmieniu modyfikowanym cos sie wysila przy kupce, "boze jak nie urok to sraczka"

W poniedzialek wraca moja corcia z pl po miesiecznej rozlace. Jak ja juz za nia tesknie:tak:, taka nieznosna cisza w domu:no:, nie lubie tego.

reklama
Milka jesli to cie pocieszy to do mnie tez nikt nie przyjedzie.... moj maz bierze urlop i bedziemy razem..... i to z mojego własnego wyboru ;)
co do porodu to jeszcze nie dawno tez miałam takie mysli..... ale teraz juz tylko czekam az cokolwiek sie zacznie... chyba mi to nie dane ;)

Do góry