reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Madziu zuch dziewczyna z ciebie:tak:
Nana mysle ,ze czasem lekarzom jest potrzebny nacisk...

Ayni ja nie robilam zadnego planu ,polozne tez nic nie wspominaly...pogadaly o porodzie jak bedzie wygladal i tyle:tak:

Iskierka , ty mialas wywolywany porod, tak ? To mysle, ze tez bedzie jako medische indicatie i ze nie zaplacisz .a tez mialas jakies znieczulenie przy okazji ?

madzia sencilla tez tak kiedys pisala, po prostu przy podaniu znieczulenia porod sie robi "medyczny" wiec chyba tak musi byc.

Tak, mialam wywoływany poród i do tego prosiłam o znieczulenie. Dostalam tę "pompkę" z morfiną.

Ja znikam spac, bo nie dość ze po spacerze tak boli mnie spojenie ze niemal kroku zrobic nie mogę to teraz jeszcze zaczęła mnie boleć glowa...

Dobranoc all

Ach Iskierko takze mysle, ze Twoj porod juz bardziej medyczny nie mogl byc. Mozesz z ciekawosci spytac swojego poloznika nadwornego o ewentualne koszty, zeby Ci potwierdzil, ze nie bedziesz placic.

Dobranoc i odpoczywaj ! Adas pozdrawia Oliwke!

Padam!!!
ISKIERKO chyba sie synchronizuja nasze corki :(
Maruda nad marudami dzisiaj...

Za duzo napisalyscie :p
Wylapalam tylko czapeczke z imieniem.
MADZIU tez dzisiaj dostalam gazetke z takim info ale TRZEBA TO PRZEZ INTERNET ZROBIC. Jeslivwyslesz karteczke to tylko baby doos dostaniesz.
Trzeba sie zalogowac na stronie wij.nl/gratismutje i wpisac w swoim profilu ze dzidzia sie urodzila i podac imie :)

Ide dalej walczyc z Krasnalem

Night night

witam wszystkich:-)

Mgd jak sobie z alergią radzisz, zeszło chociaż trochę?

A wywoływanie porodu to też myślę że to będą medyczne powody, ale znów w tv był wywiad i tam mówili że to w kręgosłup kwalifikuje do bezpłatnego porodu a inne znieczulenia już nie:baffled: ostatnio pytałam położną o to ale ona jakoś tak mi odpowiadała że nadal nie wiem, czy jakbym tą pompkę miała to by się też kwalifikowało yhh jakoś wątpię:no:

U mnie żadnego usg nie zrobili mimo porodu z próżnociągiem...

Co do kuponu na odbiór paczki z prenatala, to ani widu ani słychu... a prenumeratę tzn pierwszy magazyn już przysłali...

Co do mojej małej to ciężko mi powiedzieć bo wg lekarzy to niby w porządku chociaż po mojemu to trochę podchodzi pod wzmożone napięcie mięśniowe (oczywiście tu czegoś takiego nie ma), poza tym miała połamany obojczyk od tych ich eksperymentów z tym sprzętem

Ostatnia edycja:
reklama
justyna pierwszy magazyn dopiero? ja pierwszy dostałam jak szłam po pierwsza paczke blijedoos a teraz juz mam chyba 4 z kolei wraz z kuponem na babydoos:)

dziewczynki ja melduje ze nadal w dwupaku i cos sie nie zanosi :)

Do góry