reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

EOLA mnie najpierw karetka na sygnale do szpitala wiezli bo maly mial bradykardie a pozniej odeslali do domu.Malo mi dziecie nei umarlo bo by owiniety pepowina i dotego mialam zle przeplywy krwi medzy maciaca a lozyskiem ,no a ja stan przedrzucawkowy.No tez cesarki mi nie zrobili rzadnych lekow na obnizenie cisnienia tylko obserwacja.No a na koniec proznociagiem potraktowali wczesniaka.U mnie tez czekali do konca az malemu tetno zanikalo to wtedy panika.

reklama
eola witaj na forum:)

pisałam rano o wagach, niedawno byłam w kringloopie bo moja sis na steppera poluje i właśnie taką wagę do ważenia dzieci widziałam hehe a myślałam ze ciężko na coś takiego trafić:-D

A co do porodu to się nie wypowiadam na razie, Madziula mam nadzieję że Martynka w tym tyg już się zdecyduje na wielkie wyjście i bez wywoływania i takich tam się obędzie. Ale patrząc ostatnio po Iskierce i Mgd to wszystko poszlo sprawnie i w miarę szybko, nie ma się co martwić:tak: najgorsze zawsze jest czekanie ale chwila moment i będziesz tulić malutką:-)

Kallie ano widzisz , u mnie ostatnio byl steper z wyswietlaczem :D ale nie bylam jakos zainteresowana. Na poczatku po ciazy planuje roweromwe przejazdzki ;D a faktycznie w kringloopach duzo przydatnych rzeczy mozna natrafic. Jak szukalam tego metalowego termoforu, to akurat nastepnego tygodnia pojawily sie 2 z nowymi pokrowcami z prenatala :D
ja sama swoja domowa wage kupilam w kringloopie za 1 eur i swietnie wazy.

P.S. Patrze wlasnie na ten suwak(twoj) i mnie strach przelecial :D do porodu coraz blizeeeej, szalenstwo!!

no ja dzisiaj też kruika widziałam ale mam jeden i więcej mi nie trzeba, jeszcze termofor taki w pluszaku mam i myślę że wystarczy:-)

A co do porodu to nic nie mów, dzisiaj z M gadaliśmy że tak na dobrą sprawę to został już tylko sierpień, a więc miesiąc bo wrzesień to już przecież ok 37 tyg więc już się dzidziuś może zdecydować w każdym momencie yhh szybko mija ten czas:-D
niedawno czekaliśmy na maleństwo od Astrid a tu już większość rozpakowana i tylko kilka nas zostało dwupaków hehe

odświeżam info o paczkach z prenatala... jak wiecie zeby otrzymac paczke trzeba zarejestrować sie przez WIJ :) własnie dzisiaj dostałam list z karta która musze wypełnic i odesłać do 6 tyg po narodzinach dziecka i wtedy dostane babydoos i UWAGA czapeczke z imieniem GRATIS :) ale superancko :)

Witam:-)
Jejus dziwczyny ale Wam wspolczuje przezyc z porodami:no:
Chyba nie powiennam tego czytac bo to kolejna przyczyna moich stresow:szok:
Mi tez polozna oznajmila, ze max w 41 tygodniu urodze.
Swoja droga...ale sie rozpisalyscie:-) I brzuszki nowe. Kallie super zdjecia:-)
Madziula a Ty jeszcze tu?:tak::-)

MADZIULA no fakt ze pieknie jest napisane na twoim suwaczku ,warto bylo doczekac do 40 tyg.No ale mysle ze to juz ostatni tydzien tej ciazy:-D

reklama
Do góry