reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid tylko nie daj się zbyć byle czym, już tak długo Cię to męczy że niech coś w końcu dadzą porządnego yhh czasami brak słów do tych lekarzy tutaj;/

Madziula dobrze że mi o termometrze przypomniałaś,muszę się do actiona wybrać kupić jeszcze taki elektr bo w pl zamówiłam galowy ale to właśnie tylko jakby coś na tym pierwszym nie grało to dla sprawdzenia, wiadomo taki zwykły dłużej mierzy i wątpię żeby to dziecku pasowało

Astrid wagę kup, wtedy sama będziesz sprawdzać ile Majeczka przybiera a nie tak czekac na wizyty:) hmm a potem to co ile na takie kontrole się chodzi?

reklama
Dobrrryyyy ! :) witamy w listopadzie ;D tak mi dobrze, tak mi rob, nie bede narzekac na brak slonca, przynajmniej o ile nie pada dosc solidnie.

Kallie super zdjecia! Naprawde profesjonalne, az szkoda wywalac kase na jakiegos fotografa, wystarczy zadzwonic po jakiegos czlonka rodziny i miec dobry pomysl! Bardzo mi sie podoba, zostanie pamiatka na dluzej. Az mnie zmotywowalas, zeby zamowic ladowarke do mojego Soniaka, jeszcze przed porodem, bo z komorki zdjecia nie wychodza ladne. A porod tuz tuz!!
:szok:

Madziula, tutaj nadszedl ten moment w ktorym moge Ci pogratulowac dojscia do METY!!!! Teraz to juz lada dzien i urodzisz :)

liderazgo001.jpg

A tam z tylu biegne gdzies tez ja :D

A noc mialam do d... :/ 3 razy spacerowalam do WC , jak ja bym chciala miec toalete z wanna en suite w sypialni ... Marzenie kazdej ciezarnej.

Ja na razie to sama się leczyłam czopkami, bo miałam nadzieję, że przejdzie. No nie przeszło.

Z małą, to o ile wiem, będę chodzić co miesiąc na kontrolę :confused: No i mają jeszcze godziny, w których mogę sobie przyjść i ją zważyć.

nana noo zebys wiedziala, niektorzy sie mnie pytaja czy Tomek ma juz rok:-) a to dopiero pol roczku za nami bedzie :-)

do cb na poczatku chodzi sie 4 razy - przez 4 miesiace co miesiac, pozniej juz coraz rzadziej:tak: w moim CB jest Polka, bardzo fajna, idzie sie z nia ze wszystkim dogadac, nawet mi dala skierowanie na usg bioderek, a tu przewaznie nie robia, jesli nie ma zadnych wskazan :dry: (nie wiem czy oni na oko te wskazania znajduja, czy tak sobie wyrywkowo:confused:)

Ayni ja też właśnie sie cieszyłam że sis mam w koncu bo mi z M zdjęcia zrobi więc ja w dwupaku plus M to już familia:-D i do albumu jak kiedyś będe miała natchnieine to fajnnie taqkie mieć. Więc kombinuj batewrie i zatrudniaj brata:tak:

Ewelina, ja bym proponowała zwykłą wagę kuchenną na któą bym coś postawiła(np wanienka) i wtedy dzidziusia do środka albo zwykłą łazienkową i siebie z maleństwem zważyć tylko to już mniej dokładnie:) bo takich specjalnych to chyba nie warto, tylko jak się w kringlopie trafi ale to rzadko więc lepiej coś innego wykombinować:-D a Astrid w ogóle nie ma chyba z tego co pisała więc jakąkolwiek to warto mieć w domu:tak:

reklama
nie? ja tutaj rodzilam.
Dopiero na 12dniu po terminie,pytali czy zapisac mnie na rozmasowywanie,ale ja czulam sie dobrze i chcialam poczekac i to chyba byl blad.

Do góry