reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

dzien dobry nocne damy!!!

Ja juz w nocy nie dam rady siedziec, jak sie wczesniej nie poloze to jestem neptyk przy karmieniu pozniej:-) w nocy.
Brzuchole macie wspaniale, takie okragle, ale zadna z was nie ma go nisko. Nisko miala brzuch astrid lub mgd, juz nie pamietam dobrze, ale fotka byla wrzucona:tak:. Ja mialam do konca wysoko, ale moze to przez ulozenie posladkowe, nie wiem.
Z dzidzia u mnie lepiej w nocy kupsztala giganta juz nie zwalila i nawet cycem sie najada, ale z przerwami zajmuje jaj to ok 1h:-D.
Dzis ponury dzien i zastanawiam sie nad spacerkiem, wy sie wybieracie z dzidziami??? bo ciezaroweczki to na bank wypelzna z domciu:-D
Teraz ide szykowac obiadek, poko mala spi . Milego poludnia laski papapapa

Berni jak tam przystojniak, grzeczniejszy???
Karola, Iskierka a co u waszych kruszynek????
Asia pisz, pisz kobieto jak tam wszystko poszlo.

Ach. A nam pepek odpadl w nocy:-)

reklama
Cześć dziewczynki:)
Ale sobie dzisiaj pospałam, najpierw wstałam ok 3 bo mi się pić chciało i tak z godzinkę posiedziałam, potem znów o 6 i jak ok 8 zasnęłam to de teraz heheh chyba przez zmiane pogody bo nie wiem jak to tlumaczyć:-D

Ayni fajny brzucholek, widać chociaż że ciążowy :-)

Ja wczoraj sis wykorzystałam i mam w końcu zdj, nawet gołego brzucha chociaż normalnie nie lubię ale co by potem nie żałować to i takie muszą być hehe

skr fo.jpgskr fo2.jpg

Ja miałam nisko i ciągle mi ktoś powtarzał, że on regularnie opada coraz niżej. Normalnie, jakby mi gadali o przesuwającym się Lodowcu Skandynawskim :szok:.

Dzisiaj idę do huisartsa, bo nie wyczymię z tymi hemoroidami. Czopki je tylko złagodziły, ale i tak mnie boli i krew leci. Jakbym pewnie ich nie używałam to bym umierała z bólu przy byle pobycie w toalecie, tak to tylko co jakiś czas. Życie kobiety, jest ciężkie. Mam nadzieję, że okres mi powróci jak najpóźniej, bo jak sobie przypomnę skurcze macicy, to już mi się odechciewa.

Kallie - piękne zdjęcia :-)

Ostatnia edycja:
kallie super fotki z brzusiem:-)
astrid lepiej idz do lekarza. a jak masz problemy z kupka to moze zacznij jesc cos co zmiekczy kal. A jak tam twoja malenka, ile juz wazy????

kallie super fotki z brzusiem:-)
astrid lepiej idz do lekarza. a jak masz problemy z kupka to moze zacznij jesc cos co zmiekczy kal. A jak tam twoja malenka, ile juz wazy????
Dzisiaj idę na 14, to może coś poradzi, bo ja już nie mam siły. Nie wiem, ile mała waży, bo do CB idziemy za tydzień dopiero :-). Trochę mam stresa, bo będzie miała pierwsze szczepienie.

dziewczynki, sprawa termometrów rozwiazała się dzięki forumowej koleżance ASTRID , poprostu one źle mierzą pod pachą ale pod językiem działaja dobrze...... wiec zakup nowego juz mnie nie interesuje :)

dzięki Strudzia :D

ewelina ja wychodze od poczatku z malym codziennie, bo po co ma sie kisic w domu, w zaleznosci od pogody ubieram go cieplej lub lzej, przeciez dziecku w gondoli nie jest tak zimno i wiatr tam nie dociera za bardzo :-D:tak: no jedynym wyjatkiem kiedy nie wychodzimy to deszcz, ale jak nikogo nie ma w domu, a musze wyjsc do sklepu, to zakladam folie na wozek i tez smigamy :-)

kallie ladne fotki

astrid jednak nie przeszlo Ci :dry: to lepiej idz, i nie daj sie zbyc byle antybiotykami, no chyba ze to juz koniecznosc bedzie:shocked2:

ja jutro mam wizyte w CB, ale ja na biezaco z waga Tomka jestem, wazy okolo 9100g :nerd::-D

helol

Dzieczynki sliczne brzuszki macie:tak: ja mam troszke mniejszy i strasznie wiszacy swal :-Dprawie na kolana:-D:-D:baffled:

Kalie super sesja :tak:
Widze ,ze panowie powoli sie ujawniaja:-);-)

Madziu nie myslalam ,ze dotrzymasz do 40 -stki:sorry2:
Ewelina moja mala sie na razie najada samym cycem:tak:Kupiki tez robi czesto a czasami sobie pruknie z kleksem:-D i juz pampersik do wymiany..... ida jak woda:tak:

reklama
Do góry