reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Asia Gratuluję :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kuleczki drogie... jesteście takie śliczne :D. Ciekawe, która się szybciej wykluje :-D

Moje komary chyba zobaczyły tą fotę na kompie i sobie poszły :eek:

reklama
Asiu serdeczne gratulacje!!! czekam z niecierpliwością na posta ze szczegółowym opisem.

madzia twój buik przeuroczy !!

a to mój

Załączniki

• 2012-07-30 22.23.12-1.jpg
    2012-07-30 22.23.12-1.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 2012-07-30 22.23.57.jpg
    2012-07-30 22.23.57.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Madziula mi sie wydaje, ze on to tak az nisko nie jest. A moze poprostu niewiem jak wyglada jak sie naprawde obnizy:tak:
Sliczny jakby nie patrzec:-):tak:
Ayni tez juz masz pokazny i tak jak u mnie w tym czasie jego widok ci cos zaslania:-D

Ostatnia edycja:
Po prostu zauważa się, że jest niżej, niż wcześniej i się lepiej oddycha. Mój mąż od razu widział.

Ayni, widzę tutaj rączki męża :-). Też chciał zostać gwiazdą naszego wątku? Śliczny brzusio :tak:.

Ja czasem nie ogarniam, że mi to tak szybko minęło i zaraz mała będzie miała 2 miesiące.

Ayni w końcu i ty się pokazałaś noooo Twój brzunio też fajny co chcesz hehehe

Milka nie wiem czy jest całkiem nisko, nie znam sie , w każdym razie napewno jest duzo nizej niz normalnie bo lekko mi sie oddycha i w ogóle z góry widze ze mam duzo duzo wiecej miejsca niz wczesniej... wcześniej był pod samymi piersiami ze jak siedziałam to ciezko było....... a teraz wszystko napiera.... siusiam co chwile, boli jak chodze itp itd... zobaczysz sama hehee

moja sąsiadka co widzi mnie prawie codziennie, to co 2 dzien mowi ze mam brzuch coraz nizej a ja siebie widze na codzien i az takiej roznicy nie zauwazam :) ale czuje ;)

astrid baaaa jeszcze kazał pozdrowic wszystkich online ;D
przywołał go dźwięk migawki. nic się nie ukryje w tym domu ;D

mam nadzieję że mi też jakoś zleci ta koncowka

idziemy właśnie zaczerpnąć świeżego powietrza.

Ostatnia edycja:
ASIA gratulacje
!Sliczne wasze brzusie ,
AYNI twoj juz prawdziwy ciazowy;-)
Ja wogole nie zauwazylam obnirzenia i ciagle ciezko sie dychalo.dobrej nocy

reklama
Dzień doberek :)

o jeju , a co tu taka cisza??? no nie wierzę :) zwykle z rana mam do nadrobienia ......

u mnie dzisiaj magiczna cyfra....40 tc :) ciekawe czy ktoś jeszcze urodzi przede mną....:)

muszę wam powiedziec że od wczoraj już pompa działa, wieczorem nagrzała wodę i wszystko jest ok :) nie wiem czy to jakieś problemy może z prądem były czy ki czort...... ehhhh

zaś pół nocy nie spałam bo miałam bóle, a rano cisza....

nic lece umyć naczynia :)

Do góry