reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Cześć dziewczyny ;-) ja tylko na chwilkę wpadam przekazać, że Alex urodził się 28.07 o 00.42 , waga 2995 g i 49 cm. Poród i całą resztę opiszę później, tzn za kilka dni :-)

reklama
Asia gratulacje :tak:
Milka wedlug mnie tez wysoko :tak: ja mialam wysoko do 39 tygodnia, a urodzilam w 39tyg i 5 dniu :-) nawet polozna do mnie ze 'masz tak wysoko ten brzuch ze chyba po terminie sie zacznie' haha a tu zonk :-)

Asia GRATULACJE!!:-) :-):-)

Hmm a u mnie jakoś nie ma komarów zbytnio, ale za to są te duże muchy, i one mnie tak rano denerwują że brak słów yhh:sorry:

Milka brzuszek wysoko wysoko i jaki zgrabny, a ponoć jak się obniża to lepiej oddychać:tak:

Brzusio zgrabny tylko mamusia przez niego nie:-D
Przyjdzie czas to opadnie, juz duzo czasu mu nie zostalo:tak: Te dni tak szybko mijaja. Pamietam jakby to bylo wczoraj jak pierwszy raz ja zobaczylam na pierwszym USG, a tu juz koncowka:-)
Moze corcia niesmiala za tatusiem i sie wstydzi wyjsc:-D Ja juz glupieje od tego siedzenia w domu:tak:

poszłam oglądać film , wracam a tu coooo ... no gdzie te zdjęcia??? żadnego nie widze.... na mnie czekacie czy co hehhe

to już zapewne moje ostatnie zdjęcie z tego stanu heheh przepraszam za jakoś ale własnie je zrobiłam na poł śpiąco i na szybko , troche byle jak :)

Ostatnia edycja:
reklama
Madziula całą ciązę taki kształtny miałaś!:-) fajnie, też tak chcem:-)

Milka ja też cały czas narzekałam że na końcu prawie jestem i w ogóle brzucha nie miałam a tu się wszystkie chwaliły a teraz, i brzucholek urósł i ja cała z nim heheh

Do góry