reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam kobiety!
Ja tak troche z innej beczki...pokaze Wam moj brzusio:-) ciekawa jestem czy jest on juz niziutko wg Was?:-)
Mi sie wydaje, ze jeszcze troche wysoko, niewiem:-)

Załączniki

• zdjecie (1).jpg
    zdjecie (1).jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Milka wg mnie wysoko :D ja tez cos takiego mam, wczesnej na poczatku ciazy zaokraglenia bylo widac na dole, a teraz jak mi urosl w gore, tak siedzi, tyle ze w moim stopniu zaawansowania to chyba tak ma jeszcze wisiec :D tez sobie wlasnie chcialam fotke pyknac, bo teraz jest wyjatkowo ksztaltny, jak nigdy wczesniej :D

Iskierka dzieki, wysle tam meza na przeszpiegi niech poszuka w razie wu jakby to sie znow mialo powtorzyc.

Ja poki co lece po siatke na okno i bede kombinowac jak ja tutaj zmakgajwerowac co by sie dalo okno zamknac. Wiatraczek mi podsunela pomysl z roletka, wiec moze uda nam sie siatke zmienic w roletke na sznureczku z obciazeniem i przypocowaniem do okna. Ach te holenderskie okna :/

a my dzis mamy na iftar pierogi z jagodami , makaron z sosem grzybowym i udka pieczone. troche dziwna kombinacja, ale cooo ;D moj brat z rana dojada wszystko co zostanie z wieczora :D nadal jest grzeczny, wystarczylo mu podlaczyc play station i mam go z glowy :D

MILKA wysoko ;) jak bedziesz go na kolanach miec to znaczy ze sie obnizyl ;)

AYNI dawaj fote ;)

ASTRID chyba zrozumialy :) od tamtej pory tylko jakis jeden zablakany wlecial :D

Madziula pokaż tez brzuszek, zobaczymy jak masz nisko;-)
Ja dzisiaj tez sesje strzelę pewnie bo miałam daaawno więc różnica będzie spora heh

Ayni tak samo wrzuć fotki, trzeba się chwalić dopóki jest:-D

Ja tak czekam troche az sie obnizy bo tak szczerze to ciezko sie oddycha.
Juz teraz cisnie mnie na pęcherz a co dopiero pozniej bedzie:szok: Teraz chodze jak kaczka a tu jeszcze ma sie obnizyc?:szok:
Kiedy to moze nastapic?

Na komary wydaje mi sie, ze dobre sa wtyczki specjalne do kontaktu. Tu w nl one sa ale strasznie drogie, ja kazalam mojemu B z pl przywiezc:-) Tam jest tez wiekszy wybor. Poza tym mam w drzwiach balkonowych w salonie siatke taka przesuwana i glownie to wlasnie je otwieram, w kuchni siatka z obciazeniem i tez daje rade:-)
Widze, ze poruszylam lawine zdjatek:-D
Pokazujcie sie dziwuszki:-)

reklama
No to szczelamy fotkami dziewczyny! W koncu my gwiazy Holly-wudu!
Ja wpadlam na banalny pomysl zamocowania tej siatki od wewnatrz a z prawej strony w miejscu klamki nie mocowalam tej tasmy z rzepem, zeby mozna bylo reke tam wlozyc i zamknac okno, ewentualnie odpiac gore od rzepa. Poki co dziala i siatka jest na plasko, wiec nie przecisna sie skurczybyki! Ale ze mnie Mc Gajwer ! Pare dni nad tym myslalam hahaha. Powiem wam, ze tu za wtyczkami sie nie rozgladalam specjalnie ale tez nie pamietam zeby mi jakiekolwiek wpadly w oko.

Szczele fotke niebawem i wrzuce ;)

Do góry