reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Kallie prosze Cie bardzo, zrobilam nawet maly kolazyk przed, w trakcie i po :D bardzo nam sie podoba i juz nie moge sie doczekac az zrobimy pokoj malego. Mamy kolor limonka(zielonkawy) oraz cytrynowy jasny, ale roboty przy tym w cholere, caly weekend , a myslalam ze szybciej nam to zejdzie. Z mamy tez sie bardzo ciesze, przyjezdza w nastepny weekend, zawsze nam przywiezie jakies drobiazgi i fajnie jest miec rodzinke w miare blisko. Wczesniej sie widywalysmy raz na pare miesiecy.

http://imageshack.us/photo/my-images/42/livingroome.jpg

Madziula idz tam burde zrobic, powiedz najpierw czym zawinili :D u nas tez domowa tragedia, nie ma cieplej wody, maz wieszal lampe i musial zrobic reset elekrtycznosci, tzn wykrecic korki i potem jak zalaczyl to juz cieplej wody niet :/ byl tam na strychu ogladac ale nic nie zwojowal. Ciekawe kiedy przyjdzie szanowny fachowiec mam nadzieje, ze jeszcze dzis jak , a jutro rano max. Znow sie trzeba myc jak na obozie harcerskim :/

Ostatnia edycja:
reklama
mgd biedna Ty...

Ayni mi zawsze podobały sie kolory w mieszkaniu bo jest tak przytulnie i ciepło a nie białe ściany :)
a teraz zabierajcie się za pokoik dziecięcy ... jestem ciekawa rezultatów hihihi

aaa chodzi o pompe co ogrzewa nam wode... co jakis czas wyskakuje jakis błąd... niby woda ciepła jest normalnie ale w instrukcji pompy pisze ze jak błąd sie powtarza to trzeba wezwac instalatora.... wczoraj dzwonilam na centrale do serwisu to mi kazali afspraak zrobić.... dzisiaj dzwonie afspraak zrobić a oni mi mowia ze mojego adresu nie ma w systemie i musze sie kontaktować ze społdzielnia.... pompa nowa na gwarancji wiec ja płacic nie bede.... zajechałam i co sie okazało ze oni nie maja umowy z ta firma instalacyjna... ale poki jest ciepła woda to własciwie nic nie moga zrobić.... wyśla do nas huismajstra zeby zobaczył co sie dzieje.....ehh grrrr

Mgd współczuje alergii, z tym paskudztwem ciężko wojować yhh poczytaj o domowych sposobach i się smaruj:)

Ayni ale różnica wow!! chociaż to nie moje kolory to muszę Ci powiedzieć, że niezły efekt i wygląda naprawdę profesjonalnie:tak: a w dodatku wydaje się że jest więcej światła i tak bardziej przytulnie, super:-)

Madziula jak zasłuzyli to idź i walcz o swoje, tylko się nie stresuj

Witam serdecznie. Wczoraj jeszcze korzystaliśmy ze sloneczka pomimo wiatru a dziś... wieje jak w kieleckim, ale przynajmniej nie pada i pranie szybko schnie:-D
witojcie!!!!:-)
Ja noc mialam taka sobie, mala ma caly czas rewolucje w brzuszku i dzis w nocy zrobila mega duza smierdzaca kupe. Po czym to moze byc???? Nietolerancja laktozy???? Zaczelo sie jak babka z kraamzorg dala jej jakies inne mleko niz nutrilon. Mowie wam tragedia. Jak bedzie miala tak jeszcze dwa dni to ide do lekarza, bo widze ze meczy sie bardzo, tylko czy on pomoze????
Ewelina sporobuj napiś się herbatki z kopru albo daj małej kropelki CINABABY. Moja mała tez dzis ma mega kupki, ale ja wczoraj śliwki jadlam:-)
aaa chodzi o pompe co ogrzewa nam wode... co jakis czas wyskakuje jakis błąd... niby woda ciepła jest normalnie ale w instrukcji pompy pisze ze jak błąd sie powtarza to trzeba wezwac instalatora.... wczoraj dzwonilam na centrale do serwisu to mi kazali afspraak zrobić.... dzisiaj dzwonie afspraak zrobić a oni mi mowia ze mojego adresu nie ma w systemie i musze sie kontaktować ze społdzielnia.... pompa nowa na gwarancji wiec ja płacic nie bede.... zajechałam i co sie okazało ze oni nie maja umowy z ta firma instalacyjna... ale poki jest ciepła woda to własciwie nic nie moga zrobić.... wyśla do nas huismajstra zeby zobaczył co sie dzieje.....ehh grrrr
Madzia, a ta pompa to ogrzewa też wodę w centralnym ogrzewaniu? Pytam z ciekawości.

Mgd biedaku... Mnie wyskoczyly ropne krostki na przedramionach i dekolcie, ale ja nie jadlam krewetek....

Madzia, to może trzeba dopuścić wody do centralnego? W centralnym musi byc odpowiednia ilość wody. Może własnie błąd wyskakuje z powodu zbyt niskiego ciśnienia wody....

Iskierka, mam licznik cisnienia wody i wszystko jest w normie.... w instrukcji jest napisane ze nie moze zejsc nizej niz 1,2 bara i wyzej niz 2 a jest na 2 wiec jest ok...... przyjdzie huismajster i zobaczymy co powie....

mgd ja w szpitalu dostalam uczulenie na tylku, w okol rowka:-D:tak:, chyba od podpasek, juz mi schodzi, ale pare razy jak mnie mega swedzialo uzylam crotlimazolum. Moze sprobuj:tak:
ayni super kolory, ja sie mojego nie moge doprosic aby salon pomalowal:no:
madziula ty tak nie szalej. Mialas odpoczywac i zbierac sily:tak:
iskierka a te kropelki CINABABY gdzie moge kupic????? Bo za herbatke to jadziekuje, ja nie chce baczkow puszczac:-D

reklama
ewelinaa musiałam załatwić tą społdzielnie bo jeszcze zaniosłam kopie paszportu zeby mi zmienili nazwisko i zrobili nowa tabliczke na skrzynke pocztową i wszystko za jednym zamachem :) ufffff juz wszystko zalatwione nareszcie..... aaaaaa nie , jeszcze prawojazdy musze wymienić, ale to w przyszlym miesiacu :)

Do góry