reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hi dziewczeta!!!!
Noc mialam wyjatkowo spokojna, mala jadla o 1 i pozniej o 7, czyli niezle:tak::-D
Asia trzymam kciuki, zycze szybkiego porodu.
Dom ogarniety, obiad podszykowany, a teraz czekam na kraamzrg- ostatni dzien
Iskierko pytanie, co jest potrzebne aby wziasc na raty cos z tego sklepu online- wehkamp.nl, bo pamietam ze ty cos bralas???

reklama
Witam

Asiu mysle ze organizm sie oczyszcza:tak:Wiem ,ze to ciezko ale musisz sie obserwowac:tak: ja tydz temu tez sie wsluchiwalam i nie przypuszczalam ,ze za pare godz Milenka bedzie z nami:tak:
Ayni pesznosci tu wsatwiasz , ja tez sie pisze na ramadan ale juz na post nie:-D:-D Nic sie nie martw ,hormony buzuja..

Madziu juz nie duzo ci zostalo ,ja tez czekam na twoja dzidzie z niecierpliwoscia:tak:

Ewelina pokazesz nam mala?:sorry2:

No to zdaję relację jeszcze z domu: boli :-) ale jest do wytrzymania. Skurcze raz co 9, raz co 7 minut. Trochę mnie ta biegunka stresuje, bo nie chciałabym tak na foteliku w szpitalu sobie popuszczać :-)
Dziękuje wszystkim za słowa otuchy :-)

Witam serdecznie. Na szczęście upał trochę zelżał. Moja mala wciąz ma masę portówek, ale przynajmniej dziś śpi i chyba brzuszekj też już nie boli...
Na potówki stosujemy kąpiel w krochmalu plus mocne natłuszczanie skóry oliwką. Na ból brzuszka - kropelki Cinababy
Asia trzymam kciuki
Iskierko pytanie, co jest potrzebne aby wziasc na raty cos z tego sklepu online- wehkamp.nl, bo pamietam ze ty cos bralas???
Jeśli pytasz o zaświadczenia o zarobkach to nic takiego nie trzeba. jednak pierwszy zakup nie może przekroczyć 500€.

Asia ja rowniez trzymam kciuki:) oby bylo szybko i bezbolesnie:)

Ewelina pokaz nam ta swoja Lenke:)

Mgd pytalas jak sie spalo:) ja juz o dwoch nocy niewiem co to sen...;/ Aluś marudzi strasznie, cale noce i w dzien jest to samo...

Iskierko u nas tez pojawily sie potowki;/

A ja zyje jakbym nie zyla... fajnie Wam ze tak spia te wasze maluszki, moj jakis odmieniec;D wale nie chce spac, a jak juz zasnie to mija 10 minut i pobudka i znowu marudzi... jesc wola co 1,5 godziny... n dworze 33 stponie prazy jak na pustyni, nawet wyjsc sie nie da...;/ w domu tez duszno, kiedy to sie skonczy...;/

Dzien dobry !

Witam rodzace, mamuski i inne ciezarowki ;)

Nie ma jak to dobra akcja z rana, chociaz jak czytalam wczesniej to myslalam, ze to moze Madziula sie rozpakowywuje.

Ja wlasnie wrocilam od poloznej , maly rosnie dobrze, nie jest jakis zbyt duzy poki co i za 2 tygodnie idziemy na echo zobaczyc jego realne wymiary. Polozna zrobila wielkie oczy jak jej powiedzialam ze ja sie urodzilam w 43 tygodniu ciazy w Polsce :D i wytlumaczyla mi o co chodzi z tym masazem szyjki.
Mowila, ze ten masaz sie robi w celu wywolania skurczy, ale ta metoda dziala tylko przy kobietach, ktore juz maja dzieci, bo przy nierodkach skutecznosc wynosi tylko 50 % wiec one tego nie robia. Natomiast powiedziala, ze jakbym miala tak dlugo nosic jak moja mama to po 41 tyg bedzie planowany porod wywolywany, tak dla mojej informacji zebym sie nie stresowala, ze bede musiala nosic 43 tyg :D

Dzis nadal gorac, ale juz slonce tak nie pali przynajmniej no iiiii weeeeekend! Mama nas odwiedzi znow ;)

MGD a jak tam Twoja rodzicielka? Are You having a good time ?

Jakie plany na dzis ?

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieci jedza z dwóch piersi? Bo mala tyko czasem zje z dwóch a tak to ze 20 -30 min z jednej:sorry2:

A i jeszcze jedno pytanko czeba czekac na jakis list z prenatalai etosa ( dotyczacy paczek ) czy wystarczy isc z karta urodzenia??

Iiskierko dzieki , mleko pomaga Milenka juz prawie sladu nie ma na oczku..
Biedna Olivia ale juz bedzie lepiej ,chlodniej:tak:

Do góry