reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
ale upal... my bylismy godzine nad stawem w cieniu polezec, ale jeszcze gorzej niz w domu;/

No Asia to juz tylko czekac:) ja mialam odrazu co 5-6 minut skurcze, wczesniej nic nie czulam a przy dwuch cm juz bylam w szpitalu...

Madzia, mowisz ze i Ciebie pobolewa?:D jej moze tez juz sie zaczyna:) jeszcze dzisiaj pochodzias:D oby!:)

Mgd, Kallie i zapewne Yokasa:) milych pogaduszek:D fajnie wam tak jak mozecie sie spotkac:)

Ja tez wlasnie mialam wizyte milej mamy polki z mojej miejscowosci .Ma 10 m synka ,no a Tymek ma wreszcie kolege:-D

MADZIA moze juz i ciebie bierze:-)

Omg Madziula ty tez ? :szok:

Asia podziwiam Cie, ja bym wpadla w panike, ze urodze w domu, chociaz to nic strasznego. Tzn balabym sie ze dziecko wyjdzie szybciej niz zaklada polozna. No, ale skoro piszesz na forum, to chyba nie jest tak zle, trzymaj sie dzielnie dziewczyno, my tu jestesmy z toba!

zaraz to i ja zaczne panikować hehehe narazie mam jakieś tam bóle nie regularne..... czekam co bedzie dalej..... a może poprostu sie przeforsowałam.... hmmm

no no dziewczyny, czyzby to wasz wielki dzien, asiu i madziu
berni
moja mala tez czasami co godzinke na cycu, jak jaj dam butle to spi 3-4h, a butle musze dawac bo nie chce przybierac na wadze.
Iskierko potowki u malej, koszmar, dobrze ze istnieje krochmal:-). Z mojej to zmarzluch, body z dlugim i spioszki + przykrycie pieluszka. :tak: A slonko ty moje pytanie a gdybym chciala wziasc cos za wieksza kwote, to co wtedy????

A zdjecia wrzuce tu jak do aparatu sie dostane.

Dobrze ze slonko juz nie prazy:-)

Chciałam zakomunikować wszem i wobec, mam nadzieję że bez protestów MGD że malutka Kausar to najładniejsze i najsłodsze niemowlę jakie widziałam. I jest kruszynką!:tak: moja sis też zafascynowana i już przerażona że nie będzie na ręce takiego maleństwa brała hihi :-D

Asia i Madzia trzymajcie się, i żeby bez problemów poszło wszystko

Moj wreszcie padl;D spi juz z godzine, biedaczek sie wymeczyl dzisiaj calkiem... u nas nadal grzeje, na termometrze 28,5;/ mogloby popadac troszeczke dal lepszego powietrza...:)

Iskierko a gdzie kupiłas krochmal i jak kapac malego zeby poznikały mu te potówki?
bo ma na policzku i szyjce:(

Nana fajnie ze Tymek bedzie mial kolege:) my czekamy az sasiadka urodzi to Alex bedzie mial kolezanke ( o ile bedziemy dalej mieszkac tu gdzie mieszkamy)

Madzia trzymam kciuki zeby to bylo juz:D przestalabys sie medczyc i tuliła mala Martynke:)

Asia znikla, moze zaczelo sie cos dziac:D

Ewelina to dokarmiaj malenstwo zeby rosla duza i zdrowa:D
ja mojemu musze dac raz w nocy mleko w proszku bo nie sciagne tyle zeby sie najadl;/

reklama
dziewczyny mam dylemat...

mam 2 elektroniczne termometry z miekka koncowka i oba zanizaja temp...... co robić, co robić.... kupić nowy?? jaki??? ręce opadają, przeciez nie bede dziecku sprawdzac bo bedzie miało wiecznie za niska.....

Do góry