reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
To ja juz mowie papapapapapapa, zbieramy sie do szpitala, mamy byc na 11:30. Nie wiem czy tam jest net, jesli nie to zdam relacje w niedziele lub poniedzialek.
Trzymajta sie laski:-):-)

Karola na bank rodzisz,bo cie nie ma , wiec powodzonka zycze:-) i trzymam kciuki

Ewelina powodzenia kochana!:)

Witaj Jutyna:)
twoje dziecie to chlopczyk czy dziewczynka?:)

Madziula wspolczuje tego bolu, ale to juz ostatki:)

Karola ty to chyba rodzisz:D bo taka cisza:)

Mgd jak bedzie bolec to przykladaj zimne liscie z kapusty, mi to pomoglo:)

No ja juz musze kupowac pamersy 2 bo new born 1 juz sa za male:)
pierwsza wizyte w CB mamy 31 lipca, a jak na sie trafiło, mamy ten caly budynek z tylu za naszym blokiem:D dwa kroki i jestesmy:)

Bobry :)

No i co?? KAROLA sie rozpakowala???

MADZIA znam ten bol ale nie pociesze cie... Mnie dalej boli ;)

JUSTYNA helol :) napisz cos wiecej o sobie ;)

My czekamy na polozna i na babke z CB.

Powiedzcie mi ile trwala zoltaczka u waszych pociech?

mgd ma jeszcze prawo po porodzie boleć, teraz musi sie wszystko zejsc do kupy :) moja terapeutka powiedziała ze jesli po porodzie bede miała takie bóle ze bede miała problemy z chodzeniem czy wstawaniem to mam sie znowu zgłosić:)

berni dlatego ja narazie kupiłam tylko jedna paczke pampersów 1 .... najwyzej sie dokupi w trakcie, a poki co to kupie na promocji juz maat 2 ;)

ewelina juz pewnie w trakcie.......

a karola82?? pamietacie jak myślałysmy ze Iskierka rodzi a ona miała poprostu bizzi dej :) ale fakt, zawsze rano juz pisała...... no ciekawe ciekawe...

reklama
I ja po wizycie:) dowiedziałam się że jak mnie kłuje w boku czy mi brzuch twardnieje i boli to mam brać..... paracetamol hehehe czemu mnie to nie dziwi
No i jak na razie mały główką w dół się na dobre ukląda, krew ok więc na więcej badań czy usg się nie zapowiada

Karola mam nadzieję że już tulisz malutką skoro Cie tu nie ma

Jak to dobrze że póki co nie wiem co to ból spojenia, mam nadzieję że się nie dowiem albo nieprędko. A wracając zaglądałam do kruidvat, większość pampersów new baby wykupiona, kilka 1 zostało a ja właśnie też 2bym chciała kupić raczej yhh trzeba się będzie do innego wybrać ale to po niedzieli chyba jak znajomy już pojedzie

Do góry