reklama
To ja juz mowie papapapapapapa, zbieramy sie do szpitala, mamy byc na 11:30. Nie wiem czy tam jest net, jesli nie to zdam relacje w niedziele lub poniedzialek.
Trzymajta sie laski:-):-)
Karola na bank rodzisz,bo cie nie ma , wiec powodzonka zycze:-) i trzymam kciuki
Trzymajta sie laski:-):-)
Karola na bank rodzisz,bo cie nie ma , wiec powodzonka zycze:-) i trzymam kciuki
bernadetkka
Fanka BB :)
Ewelina powodzenia kochana!
Witaj Jutyna
twoje dziecie to chlopczyk czy dziewczynka?
Madziula wspolczuje tego bolu, ale to juz ostatki
Karola ty to chyba rodzisz bo taka cisza
Mgd jak bedzie bolec to przykladaj zimne liscie z kapusty, mi to pomoglo
No ja juz musze kupowac pamersy 2 bo new born 1 juz sa za male
pierwsza wizyte w CB mamy 31 lipca, a jak na sie trafiło, mamy ten caly budynek z tylu za naszym blokiem dwa kroki i jestesmy
Witaj Jutyna
twoje dziecie to chlopczyk czy dziewczynka?
Madziula wspolczuje tego bolu, ale to juz ostatki
Karola ty to chyba rodzisz bo taka cisza
Mgd jak bedzie bolec to przykladaj zimne liscie z kapusty, mi to pomoglo
No ja juz musze kupowac pamersy 2 bo new born 1 juz sa za male
pierwsza wizyte w CB mamy 31 lipca, a jak na sie trafiło, mamy ten caly budynek z tylu za naszym blokiem dwa kroki i jestesmy
JustynaNL
Dziewczynka (jak większość majowych dzieciaczków w tym roku )
bernadetkka
Same dziewczynki bedzie w czym wybierac U nas jest chlopczyk
Jak dlugo jestes w nl?
Jak dlugo jestes w nl?
bernadetkka
Mga ja ci nie pomoge bo u nas nie bylo
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd ma jeszcze prawo po porodzie boleć, teraz musi sie wszystko zejsc do kupy moja terapeutka powiedziała ze jesli po porodzie bede miała takie bóle ze bede miała problemy z chodzeniem czy wstawaniem to mam sie znowu zgłosić
berni dlatego ja narazie kupiłam tylko jedna paczke pampersów 1 .... najwyzej sie dokupi w trakcie, a poki co to kupie na promocji juz maat 2
ewelina juz pewnie w trakcie.......
a karola82?? pamietacie jak myślałysmy ze Iskierka rodzi a ona miała poprostu bizzi dej ale fakt, zawsze rano juz pisała...... no ciekawe ciekawe...
berni dlatego ja narazie kupiłam tylko jedna paczke pampersów 1 .... najwyzej sie dokupi w trakcie, a poki co to kupie na promocji juz maat 2
ewelina juz pewnie w trakcie.......
a karola82?? pamietacie jak myślałysmy ze Iskierka rodzi a ona miała poprostu bizzi dej ale fakt, zawsze rano juz pisała...... no ciekawe ciekawe...
reklama
Kallie
I ja po wizycie dowiedziałam się że jak mnie kłuje w boku czy mi brzuch twardnieje i boli to mam brać..... paracetamol hehehe czemu mnie to nie dziwi
No i jak na razie mały główką w dół się na dobre ukląda, krew ok więc na więcej badań czy usg się nie zapowiada
Karola mam nadzieję że już tulisz malutką skoro Cie tu nie ma
Jak to dobrze że póki co nie wiem co to ból spojenia, mam nadzieję że się nie dowiem albo nieprędko. A wracając zaglądałam do kruidvat, większość pampersów new baby wykupiona, kilka 1 zostało a ja właśnie też 2bym chciała kupić raczej yhh trzeba się będzie do innego wybrać ale to po niedzieli chyba jak znajomy już pojedzie
No i jak na razie mały główką w dół się na dobre ukląda, krew ok więc na więcej badań czy usg się nie zapowiada
Karola mam nadzieję że już tulisz malutką skoro Cie tu nie ma
Jak to dobrze że póki co nie wiem co to ból spojenia, mam nadzieję że się nie dowiem albo nieprędko. A wracając zaglądałam do kruidvat, większość pampersów new baby wykupiona, kilka 1 zostało a ja właśnie też 2bym chciała kupić raczej yhh trzeba się będzie do innego wybrać ale to po niedzieli chyba jak znajomy już pojedzie
Podziel się: