reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

przepraszam, ze sie wcinam ,ale co do pampersow to mozna trzy paczki na jedna karte:
Maximaal 3 stuks per Jouw extravoordeelkaart
(czyli niecale 18e)
( a ostatnio faktycznie mozna bylo dwie)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak miło się obudzić i stwierdzić ze nie pada:-) hmm a jak mam aktywowaną jakąś promocję w kruidvat to drugą też mogę? czy najpierw to pierwsze trzeba wykupić?

Mgd Ty nocny marku:) ale malutka posłuchała mamy jak ją cyc bolał i spija nadmiary hihi

Ewelina właśnie sobie uświadomiłam że jak ja będę miała pogadanke o porodzie to Ty akurat w trakcie będziesz, i pakuj kobito torbę pakuj, ostatnie godziny :tak:

Karola odezwij sie

dziewczynki ja caly czas mam dylemat co do tej torby wlozyc, mam kosmetyki, 2 tshirt dla mnie, skarpety, stanik do karmienia, majty:-), recznik, japonki, 3*zestaw ubranek dla dzidzi, kocyk, i co jeszcze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!

Mooorgeeen!

Ewelina- trzymam kciuki! Jeszcze pare godzin i zobaczysz sie ze swoja najmlodsza pociecha :) ale fajnie ;) teeeeeezzzzz chceeeeee :-)

Karola82- za Ciebie tez trzymam! rozwiazanie czai sie za rogiem ;)

Kallie- trzeba sie zgadac co do odwiedzin malej Kausarowny ;)

Madziula85, wspolczuje tego bolu spojenia :( ja jeszcze nie wiem co to za bol....

Mgd- przynajmniej troche Ci bol usmierzy tym czestym jedzeniem, prawda? zawsze to jakies pocieszenie :-D
Happy Ramadan tak przy okazji Mgd & Ayni :-)

JustynaNL- prosze sie nie wcinac-tylko do nas dolaczyc! :-D

mgd kochana, mozesz tyle promocji aktywować ile chcesz ;) ja aktywuje tylko te co mnie interesuja i wiem ze napewno z nich skorzystam :)

tak faktycznie 3 sztuki na jedna karte tym razem ;)

ewelina ja mam to samo co ty..... u mnie jeszcze pisało recznik dla dzidzi wiec w razie co zapakowałam, i nie zapomnij czapeczek i skarpetek dla bobasa :) i no chyba tyle :)

Ewelina i dokumenty heh a co do reszty to na razie się nie znam
I aktywowałam:)
Justyna witaj i pisz dziewczyno pisz coś a nie że się wcinasz;-)

madziula dzieki, wezme te reczniczek ; ja bol spojenia mialam caly czas, a teraz tak sie nasilil ze czasami chodzic nie moge, ani lezec czy tez siedziec, koszmar, ale mam nadzieje ze szybko ci minie, a po za tym rozwiazanie tuz tuz:-)
biggrin.gif

kallie wczoraj wzieli mi karte porodu, wiec tylko dowod i karte ubezpieczenia

Justyna NL witaj:-D, jak duza masz pocieche??

Ostatnia edycja:
ewelina ja wlasnie od jakiegos czasu mam dopiero bol spojenia ale z dnia na dzien coraz gorzej, w nocy poprostu nie umiem sie obrócić .... :(:(

a no i koniecznie aparat, kamerke czy co tam macie z naładowanymi akumulatorkami ;)

reklama
Do góry