reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
No ja tez mialam jedna paczke 1 tylko zakupiona:)
juz ostatnie trzy byly strasznie zaciasne... teraz kupilam jakies inne niz pampers w Aldiku:)
jak narazie sa dobre:)

mnie na szczescie spojenie po porodzie nie boli, ale pierwszy prawie tydzien strasznie mnie szwy ciagnely, ani siedziec ani chodzic;/ jak pingwin sie poruszalam;) ale teraz juz jest dobrze:)

Aaaa KAROLA!!!:) powodzenia!:) oby bylo bardzo sprawnie i wracaj tu do nas ze swoja ksiezniczka!:D
5 cm to juz blizej niz dalej:D

ale macie tempo dziewczyny:D wszystkie prawie w jednym czasie:D

Madzia jeszcze ty kochana nam zostalas:)
ale pewnie juz tez nie dlugo, pamietam jak ja patrzylam na moj suwaczek i pisalo to co teraz u ciebie i niewiele pozniej zaczela sie akcja:)

Madzia na każdego przyjdzie pora:) i ja też paracetamolu niet, tylko jak mi już głowa pęka całkowicie to wtedy bo ogólnie mam z tym problem ale na brzuch to raczej nic z tego, prędzej będe dzwonić żeby mnie do szpitala wysłali

Karola no to długo to trwało jak od wczoraj i teraz do szpitala dopiero... ale już teraz szybko powinno więc życzę w miarę bezbolesnego i będziesz tuliła swoje maleństwo

Ajj teraz wy wszystkie już macie prawie dzieciaczki i tylko kilka z nas w tyle mocnym zostanie yhh cierpliwości mi trzeba więcej:tak:

karola82_82 powodzenia!

Znikłam na trochę bo wyskoczyłam do kruidvata po pampersy (korzystałam z promocji już drugi raz i nawet jeżeli nie ma na półkach to wystarczy się spytać obsługi, u mnie poprzednio mieli na magazynie i przynieśli jak spytałam a tym razem wystawili cała ''ścianę'' z kartonów z pampersami [rozmiaru 2 najwięcej])

Co do pytania bernadetkki i prośby mgd, kilka słów o mnie:
w nl jestem od półtorej roku, wcześniej mieszkałam na wyspie niedaleko Almere a od października w Rotterdamie; jestem młodą ;) mamą dwumiesięcznej Hani, która (of course) urodziła się w szpitalu w nl :) poród jak to bywa z pierwszym do łatwych nie należał, słowami położnej odbierającej ''kumulacja komplikacji'', mimo to nie zraził mnie do kolejnych (w przyszłości oczywiście, nie tak od razu).
:
mgd co do żółtaczki, moja miała nasiloną i trwała ona długo ponad tydzień więc przypuszczalnie te normalne mijają szybciej :) zawsze możesz spytać krammzorg lub cb

reklama
kurcze nie zdazylam ewelinie napisac "good luck" .
karola kciukasy!!

u mnie byla dzis druga kolezanka, baby Adam znow dostal prezenty od cioci. dzis spalam 8 h po czym zjadlam sniadanie i poszlam dalej spac na 4 h :szok: musze sie zmobilizowac na pakowanie do samochodu i jutro rano juz spowrotem do NL :tak: bardzo sie ciesze bo powiem wam skrycie ze sie stesknilismy z mezem i nie mozemy sie nagadac przez telefon :rofl2:

yokasta dziekuje za zyczenia :) dla mnie niestety nie ma postu , tesciowa zakazala pomimo zgody poloznej i bedzie w wymiarze duchowym.

kurcze musze sie wybrac w koncu do tego kruidvata bo dalej nie mam tej voordelowki, a widac przyda sie, bo dosc czesto maja te pamki! dobrze rowniez wiedziec jak wypadaja testy innych pieluszek , piszcie dziewczyny zawsze to info z 1-szej reki.

berni zobacz jak ten czas juz leci Twoj Alus juz 2 tygodnie !! a dopiero co rodzilas !!

madzialena,mam nadzieje,ze niebawem sie rozwiazesz i bol juz nie bedzie dokuczal , ja czuje ze to juz na dniach,max tydzien .

justyna witaj !

Do góry