reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

nana mowisz o tym salonie w noordwijkerhout? slyszalam o nim, ostatnio mi kolezanka mowila ze tam jezdzi do tego salonu wlasnie :tak:

reklama
Dobry wieczor paniom.
Ja dzis strasznie zakręcony dzieńb mialam. Oczywiście wstalam dopieor o 11.00 i zjadlam sniadanie, ale zaraz potem pojechalam na miasto. Mialam w planie odwiedzić moje uitzendbureau i LIDL-a, ale polazilam jeszcze po pasażu i zaopatrzylam się w dwa rozpinane t-shirty i sweter.
Po powrocie do domu okazalo się ze wybijają mi korki w kuchni... Teśc sprawdził napięcie i musiał zdemontowac gniazdko do którego podłączony mam piec kuchenny - było jakies przebicie. Potem obiad i kolejny wyjazd do sklepu - tym razem po listwy wykończeniowe do polozonych miesiąc (lub dwa) temu panele.
Mojej teściowej się pogorszyło i wylożyla nam na to kasę:-D
Ja skorzystalam i naciągnęlam ją na szafę dla Olivii:-D:-D:-D:-D Jutro będziemy skladać, bo dzis juz późno było. Wróciliśmy ze sklepu o 20.30:szok:

Zdjecia Kausar na forum nie bedzie :p to forum otwarte i nie chcialabym zeby kazdy sie mogl pogapic :p
Dzisiaj foty na picassa wrzuce i jak ktos chetny to prosze o maila ;)
Poslalam ci mojegho emaila na priva i proszę o foteczki:-)

Dziewczyny chcialam wam podziękować za wszystkie pochwaly. Zarowno te dotyczące Olivii jak i haftowanej podusi.
Jesli któraś ma chęć na podobna dla swojej pociechy to prosze o info na priva;-)

Zdjecia juz na picassa zarsz Wam podlinkuje :)

Pytanie mam. Ile kosztuje transkrypcja aktu utodzenia dziecka w Ambasadzie??
Dzwonilam fo nich i pan mi zaspiewal...10€(!!!!)
Nie uwiezylam...

witam poznym wieczorkiem!
Ja dzis jeszcze raz przejrzalam ciuszki dla dzidzi, naszykowalam co zabrac ze soba. Meza zagonilam do pomalowania jeszcze 2 scian u starszej corci w pokoju, zamontowal tez karnisz, ramki na zdjecia i nawet obiadek mi ugotowal. Torba w polowie zaladowana:-) jutro jeszcze uzupelnie.

Mgd ja tez, ja tez chcem:-) zdjecie laleczki

Wlosy moje to tragedia, nie bylam u fryzjera pol roku, obecnie zakupuje farbe w pl i tu mi ktos farbuje, no jutro np mezulek sie zaoferowal. Ciekawe jak mu to wyjdzie??? Od roku farbuje na rudo, poniewaz wczesniej byl blad, ale zrobily sie tragiczne i troszku je naprawiam:-)

Jutro, ha wlasciwie dzis mam spotkanie z gin ktory bedzie mnie ciachal i na 100% dowiem sie o ktorej jest cc:-)

I znow pada:-(

JAKIE WITAMINKI MAM KUPIC DLA DZIDZI ?? D i K??

EWEL mi polozna kazala wit K i D. Podawac mam od 8 dnia zycia

Kobietki powysylalam linki,ale cos mi pryw wiadomosci nie hulaja. Jakbu ktoras nie dostala prosze o adres mailowy

Dzien dobry:)
ale pustki:szok:

Ewelina witamina K i D i podawac od 8 dnia zycia:) tak jak u mgd:)

Mgd! sliczna ta twoja niunia:D i jakie wloski ma!:)
zdrowka dla niej!:)

Zyjecie kobitki?:D

Ostatnia edycja:
reklama
mgd śliczna ta twoja misia :) rany ja już też chce ale ni widu ni słychu, chyba sie jej nie pali :)

ja dostałam i meila i link na pw wiec wszystko działa..

ewelina daj koneicznie znać o której jutro cc ....

ja coś ostatnio bardzo długo spie....

Do góry