reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
MGD dzieki za ten piekny opis ,dalas mi nadzieje ...

MADZIULA no co ma byc to bedzie ja wierz moze naiwnie ale wierze iz skoro dopelnilismy wszystkich formalnosci zgodnie z prawem to bedzie dobrze ,poprostu mam czyste sumienie:-) .Teraz zalatwimy sprawe z autem i bedzie ok.Byle bysmy zdrowi byli

NANA do uslug :D dasz rade kochana.

A ja potrzebuje pomocy..jak zmusic mala ssawke do ciagania sutka???? Na razie uzywam kapturkow..ale chcialabym sie ich pozbyc...

Aaaa laski. Wlasnie odebralam paczke z PLUSA..meeeegaaaa. I jak do tej pory najlepsiejsza...

Mgd mnie w szpitalu tez dali te nakladke, za to w domu kraamzorg odradzala, bo wlasne tak jak Astrid pisze moze malej guma nie smakowac... u mnie byl problem bo mnie bolalo a maly strasznie lapczywie chwytał...

reklama
Tu nie chodzi o smak gumy, bo taki maluch jeszcze nie ma wyrobionych smakow, przeciez butelka tez ma smoczek z gumy i dzieci nie wybrzydzaja, ale o to, ze one moga wplynac na zmniejszenie produkcji mleka i moga tez pojawic sie zastoje czy zapalenia piersi..

najlepiej jak ktos chce z nakladki zrezygnowac, to musi odcinac koncowki kapturkow po milimetrze dziennie, wtedy dziecko sie przyzwyczaja do piersi mamy i ssie bez problemu..

Ostatnia edycja:
Do góry