reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Cze laski :)
Jestesmy :) ogarniam sie troche i jutro obiecuje opis porodu(kazdej takiego zycze-9.30 pierwszy skurcz,a14.10 mala juz na brzuchu)

Wyszlam bez szwanku z calej akcji, czyt nie peklam(masaz)

Teraz walcze z dzieckiem zeby cycka chcialo,bo karmie z nakladka siliconowa.

Aaa moj krasnal ma 48cm :D

Jestesmy :) ogarniam sie troche i jutro obiecuje opis porodu(kazdej takiego zycze-9.30 pierwszy skurcz,a14.10 mala juz na brzuchu)

Fajnie, że już jesteście z powrotem :tak:. A próbowałaś bez nakładki silikonowej? Może mała nie lubi smaku tej nakładki. Moją na przykład nie tak łatwo oszukać smokiem jak chce cycka. Więc może to to samo? Powodzenia.

mgd jak słodko, zazdraszczam..... mam nadzieje ze moje dziecie tez bedzie ok. 50 cm ;)

nakładki mówisz??
ja chce byc na biezaco z postepami karmienia bo moze sama bym uzyła nakładek....

super ze nie pękłaś... ekstra...

liczymy na zdjęćko jakieś ;)

a co do CB to pytałam sie położnej jak to wygląda to mi powiedziała ze jak zarejestrujemy dziecko w gemeente to reszta idzie automatisch i nie musze sie niczym wiecej juz przejmować ....
No i chyba tak wlasnie jest, bo dziś się okazalo ze gmina dala znać do SVB ze urodzilo nam sie dziecko. Czyli ja juz nie musislam sama zglaszac. Więc z tego wynika ze do CB też dają znać
Iskierka ty to masz dobrze ,do 12 w lozku:tak: mam nadzieje ,ze do mnie tez ktos przyjedzie i sie zajmie Michaskiem:tak:
Karola, ja mialabym sie jeszcze lepiej gdyby gości nie bylo w domu. Wprawdzie wtedy sama musialabym gotowac i sprzątac (no, z pomoca starszych dzieci), ale i tak spalabym do bólu:-D:-D:-D
Iskierka w miare możliwości odpoczywaj kochana
Ty też, bo sie zaharujesz na śmierc...

MGD - gratulacje raz jeszcze!!!!
Poród faktycznie ekspresowy - coś jak mój;-);-);-)

MGD no juz nie moge dozcekac sie fotek a poki co odpoczywaj i ciesz sie corcia.Gratulacje dla ciebie i meza:-)

Mgd fajnie ,ze juz jestescie w domu:tak: teraz odpoczywajcie:tak:

Nana ja nie wiem jak to jest z tym rozliczaniem w pl:baffled: my sie nie rozliczamy ,a powinnismy:szok:??????? Mój znajomy z Bredy tez dzis dostal pismo ,ze zjazd do pl do 4 tyg:eek:

ale pojadlam batonów szok ,znow milosc o slodkosci wrocila :no:a bylo tak pieknie..

reklama
Do góry