reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ojej chyba was nie doczytam
Ale z tego co pamiętam to oczywiście
AYNI wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :*:-)
MGD gratulacje dziewczyno za wytrwałość i buziaki dla malutkiej
ISKIERKA sto lat dla córci i spełnienia marzeń :-)

Czesc dziewczynki. Dziekuje wam za wszystkie zyczenia. Jestescie super!

Maz juz poszedl do pracy, pozegnalismy sie, bo niebawem wybieram sie z rodzicami w egzotyczna podroz poslubna do Polski, bez pana mlodego :D ALEEE BEDE TESKNIC! na szczescie to tylko pare dni i procz USC mam w planie spotkanie z kolezankami i w niedziele jestem spowrotem i przywoze brata do siebie na 2 tygodnie wakacji.

oczywiscie jestem juz ktorys dzien z rzedu niewyspana ale moze dzis w samochodzie odespie.

no i mam nadzieje, ze w PL bede mogla na was tez kukac, ale cos mama mowila, ze brat zepsul komputer, wiec nie wiem
:baffled:
Iskierko sto lat dla Ewelajny :) poczestowalam sie tortem, nie bylo mi enough nawet po wczorejszym

juz jestem znow glodna i lece na dol sie pozywic, a potem przygotowania do drogi.

milego dnia dames!!!!

Cześć dziewczyny:-) jakoś tu spokojnie w nicy było, gdzie madziula, karola i ewelina? nasze dwupaczki niech sie zgłaszają jak tam ich samopoczucie :-)

Milka patrzyłam ten wózek co podawałaś link, mi się jane rider podobał, ale tutaj ciężko go znaleźć. Ale z tego co czytałam jane mają dobrą opinię tylko musisz brać pod uwagę ze ta gondola jest malutka. Ja wózka póki co nie mam, jeszcze czas heh

Ayni udanego pobytu w pl, może jeszcze się na słoneczko załapiesz bo tutaj na lato to nie ma co liczyć raczej

Witam

Ayni milych " wakacji w pl":tak::-D

Iskierka piekny torcik ,chyba dzis upieke ciasto z truskawkami :tak: tak mi smaka narobilas:-)
Kallie ja jestem :tak: czuje sie ok troche mnie dzis w krzyzach pobolewa ,ale jest dobrze:tak:

Ja mam spiworek do fotelika samochodowego to jakby bylo trzeba i do gondoli sie go wlozy:tak:
U mnie wszystko do szpitala czeka w lózeczku malej:tak:tylko w portwelu Id i ubezp:tak:nawet karta ciazy juz w torbie:-D

Hejka

u mnie po staremu :) dzisiaj ide do położnej na 13 :)

karola82 to tak jak ja, też mam spiworem do fotelika wiec jesli do zimy moje dziecie nadal bedzie w gondoli to zaden problem ;)

własnie ide wcinać sniadanko bo jestem mega głodna :)

Ayni miłego pobytu w PL, wracaj szybko :)

a robiłyście plan porodu? bo ja mam w pt wizyte i pogadanke właśnie o porodzie. Gadała mi położna żebym zrobiła taki plan, wtedy łatwiej. Tutaj też Iguana widziałam podawała na innym wątku i wy też macie?

hej!
Ale pogoda:crazy::no:
U mnie ok.

Ayni udanej podrozy poslubnej :-), nie no zart, milego pobytu w pl. Och jak wy bedziecie sie witac po twoim powrocie, hi hi hi:-D
Agss, baby to lepsi kierowcy niz faceci, wiec gdybys musiala prowadzic to dasz rade. Moj maz nie ma prawka i cala droge czyli 1300km zawsze ja jade:-). Milego pobytuw pl
Kallie ja planu porodu nie mam, gin za mnie robi, ale z tego co wiem moja kol miala i sie nie spr, ale niech sie wypowiedza te co robily taki plan
Iskierka jak tam po imprezce
Aniah ur sie udaly?

Ja musze dzis na miasto skoczyc dokupic jeszcze kilka rzeczy dla dzidzi, bo to juz w piatek:-)
A teraz zmykam na skype z corcia porozmawiac bo juz strasznie za nia tesknie:-(
Milego. Pa

reklama
Ayni milego pobytu:) uwazaj na traby powietrzne :D:-D

Kallie ja nie mialam plnu porodu, a chocby nawet to w tych bolach pewnie i tak by wszystko inaczej sie potoczylo...;/

Madzia daj znac jak tam po wizycie:)

Karola podziel sie ciastem:D jej ja takie rzeczy to moglabym tonami jesc;D

Ewelina masz stresa? ze to juz w piatek? :) pewnie tez spac nie bedziesz przed:)

A ja ledwo siedze, moje sloneczko zamiast spac to juz druga godzine sie rozglada a ja prawie zasypiam przy nim :)

Do góry