reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Kobity mam pytanie. Kupowalyscie spiworki do gondoli w NL czy w PL? Zastanawiam sie nad zakupem z allegro, ale moze sa tutaj w podobnych cenach i nie bardzo oplaca sie zamawiac z PL.

reklama
bernadteka ta pielegniarka bedzie zadawac pytania gdzie pracujecie, kiedy masz zamiar dopracy wrocic, jakie macie szkoly pokonczone, jakie byly choroby w rodzinie, czy w ciazy chorowalas, ile w nl jestescie itd. no ogolnie to same bzety pytaja :-p

yokasta ja mialam z pl ale nie wiem jak cenowo w nl.. w pl ladniejsze sa wedlug mnie. tu takie na jedno kopyto.

Ja tez nie mam spiworka do gondoli...;/

Thehague no to sobie zbytnio ze mna nie pogadaja :-D bo niewiem czy wszystko zrozumiem i czy bede w stanie szybko im odpowiedziec... ehh

Mgd gratuluje córeczki, niech sie zdrowo chowa:tak:

Iskierka sto lat dla corek !:tak:

Ayni wszyskiego najlepszego na nowej drodze zycia:tak:

wow kogos pominelam?

Teraz dopiero dopadlam kompa:tak:

Ja tez nie mam spiworka do gondoli ,nawet o takim czyms nie slyszalam:sorry2:

Berni nic sie martw dasz rade:tak: to beda proste pytania:tak:

Madzia nop chyba naszym szkrabom sie nie spieszy;-) no nic tylko cierpliwie czekac:-)

ja mam spiworek bo moje dziecko sie w zimie urodzilo i w gondoli pod kocykiem bylo by mu zimno :tak:teraz juz oczywiscie nie uzywamy :tak:

Berni - ja tą całą wizytę miałam z głowy, bo ten wywiad załatwiłam przy okazji wizyty w CB

Ayni - tutaj też CI pogratuluję :* Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia :tak:

OK idę oglądać dalej "Once Upon a Time" - super serial

reklama
Ja mam termin na prawie koniec października i spiworek uważam za jak najbardziej potrzebny w tych miesiącach . Zimy holenderskie są oczywiście niepirownywalne z polskimi , ale wydaje mi sie, ze Kocyk to za mało. Nie chodzi mi o przegrzewanie dziecka, ale wole mieć na chlodniejsze dni, nigdy nie wiadomo czy nas zima nie zaskoczy w tym roku , poprzednia zima do lekkich nie należała - jak na holenderskie warunki pogodowe .

Do góry