reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Yokasta masz racje zima kocyk to za malo
warto sie w cos takiego zaopatrzyc... tym bardziej ze klimat sie zmienia jak mu sie podoba... a moze w tym roku tutaj beda mego mrozy
normalnie kiedy ta pogoda sie poprawi? poszlabym w tyle miejsc a tak to siedze w tym domu... ;/
warto sie w cos takiego zaopatrzyc... tym bardziej ze klimat sie zmienia jak mu sie podoba... a moze w tym roku tutaj beda mego mrozy
normalnie kiedy ta pogoda sie poprawi? poszlabym w tyle miejsc a tak to siedze w tym domu... ;/
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Yokasta masz racje zima kocyk to za malo
Też bym wyszła, bo mnie wnerwia siedzenie w domu. Ale jak, skoro cały dzień leje bez przerwy . Za to mam chatę posprzątaną. Dzisiaj mi Maja nadawała, że hej a moim rodzicom zrobiła pokaz machania rączkami i nóżkami, do tego pokazała powera, jaka to silna jest. Leżąc na brzusiu podnosiła główkę i podpierała rączkami a jak jej się znudziło, to się przekręciła na plecki i dalej machała nóżkami ćwicząc mięśnie brzucha . Dopiero teraz zasnęła. Widać AC/DC ją uśpiło.
bernadetka jak tam Alus? matko jaki on jest sliczny, chyba najsliczniejszy bobas jakiego widzialam, zaraz po moim oczywiscie hah ten dziubulek to taki slodziutki, te dzidziusie to tylko do wycalowywania i do wyprzytulania sie nadaja
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Astrid uwielbiam jak dzidzia leży na pleckach i tak macha nózkami i rączkami..... uroczy widok
bernadetkka
Thehague masz racje te dzieci to takie slodkie a Aluś ma sie dobrze, dzisiaj mial jakis atak sekundowy placzu ale tatus zaraz przylecial, synka utulił i przeszlo a Tomcio jak tam?:*
Astrid zazdroszcze ze mala ci sie juz sama obkreca a widok machajacych lapek i nozek to powalajacy jest, jak by mogli to by wstali i poszli
kobietki ile czasu krwawiliscie po porodzie???
Astrid zazdroszcze ze mala ci sie juz sama obkreca a widok machajacych lapek i nozek to powalajacy jest, jak by mogli to by wstali i poszli
kobietki ile czasu krwawiliscie po porodzie???
Tomus dzis spokojny, ucial sobie lacznie 4 drzemki, myslalam, ze mi nie zasnie po kapieli, troche pomarudzil, troche posmial, troche na rekach u mamy az w koncu zasnal
co do krwawienia to jakos 6 tygodni, pozniej tydzien przerwy i zas 2 tygodnie ale tak malusienko na szczescie
co do krwawienia to jakos 6 tygodni, pozniej tydzien przerwy i zas 2 tygodnie ale tak malusienko na szczescie
Iskierka71
Mnie cal;y czas coś tam leci, raz mocniej, raz slabiej, raz czerwone raz brazowe..... Nie wiem od czego to zalezy......
bernadetkka
No to Ci pospal oby w nocy nie dokazywal
moj pojadl i teraz lezy obok i macha mi tu raczkmi i kopie mnie
No mi raz leci raz nie leci, raz duzo raz nic, raz czerwone raz brazowe, i niewiem czy to dobrze czy zle...
moj pojadl i teraz lezy obok i macha mi tu raczkmi i kopie mnie
No mi raz leci raz nie leci, raz duzo raz nic, raz czerwone raz brazowe, i niewiem czy to dobrze czy zle...
reklama
Iskierka71
A ja dzielę się z Wami urodzinowym tortem. Sorki, że tak późno, ale wcześniej mieliśmy gorącą linię na skype
Zobacz załącznik 483290
Zobacz załącznik 483290
Podziel się: