reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ja mam taki spiworek do gondoli co ma wyciecia na pasy, wiec do maxi cosi tez bedzie pasowal, poszukaj sobie takiego, bardzo to funkcjonalne..

reklama
Yokasta masz racje zima kocyk to za malo:)
warto sie w cos takiego zaopatrzyc... tym bardziej ze klimat sie zmienia jak mu sie podoba... a moze w tym roku tutaj beda mego mrozy :blink:

normalnie kiedy ta pogoda sie poprawi?:( poszlabym w tyle miejsc a tak to siedze w tym domu... ;/

Yokasta masz racje zima kocyk to za malo:)
warto sie w cos takiego zaopatrzyc... tym bardziej ze klimat sie zmienia jak mu sie podoba... a moze w tym roku tutaj beda mego mrozy :blink:

normalnie kiedy ta pogoda sie poprawi?:( poszlabym w tyle miejsc a tak to siedze w tym domu... ;/

Też bym wyszła, bo mnie wnerwia siedzenie w domu. Ale jak, skoro cały dzień leje bez przerwy :dry:. Za to mam chatę posprzątaną. Dzisiaj mi Maja nadawała, że hej :-D a moim rodzicom zrobiła pokaz machania rączkami i nóżkami, do tego pokazała powera, jaka to silna jest. Leżąc na brzusiu podnosiła główkę i podpierała rączkami a jak jej się znudziło, to się przekręciła na plecki i dalej machała nóżkami ćwicząc mięśnie brzucha :nerd:. Dopiero teraz zasnęła. Widać AC/DC ją uśpiło.

bernadetka jak tam Alus? matko jaki on jest sliczny, chyba najsliczniejszy bobas jakiego widzialam, zaraz po moim oczywiscie hah :) ten dziubulek to taki slodziutki, te dzidziusie to tylko do wycalowywania i do wyprzytulania sie nadaja :-D

Thehague masz racje te dzieci to takie slodkie:) a Aluś ma sie dobrze, dzisiaj mial jakis atak sekundowy placzu:) ale tatus zaraz przylecial, synka utulił i przeszlo:D a Tomcio jak tam?:*

Astrid zazdroszcze ze mala ci sie juz sama obkreca:) a widok machajacych lapek i nozek to powalajacy jest, jak by mogli to by wstali i poszli:D

kobietki ile czasu krwawiliscie po porodzie???

Tomus dzis spokojny, ucial sobie lacznie 4 drzemki, myslalam, ze mi nie zasnie po kapieli, troche pomarudzil, troche posmial, troche na rekach u mamy az w koncu zasnal :-D

co do krwawienia to jakos 6 tygodni, pozniej tydzien przerwy i zas 2 tygodnie :baffled::eek: ale tak malusienko na szczescie:tak:

No to Ci pospal:) oby w nocy nie dokazywal :D
moj pojadl i teraz lezy obok i macha mi tu raczkmi i kopie mnie:D

No mi raz leci raz nie leci, raz duzo raz nic, raz czerwone raz brazowe, i niewiem czy to dobrze czy zle... :)

reklama
A ja dzielę się z Wami urodzinowym tortem. Sorki, że tak późno, ale wcześniej mieliśmy gorącą linię na skype
laugh.gif

Zobacz załącznik 483290

Do góry