reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Mgd to ja już od dzisiaj kciuki trzymam, może mała sama się zdecyduje szybciej wyjść:) najważniejsze ze wszystko w porządku i jutro żeby poszło szybko i bezproblemowo i e-ciotki będą witać malutką Kausar:tak: no i w miarę możliwosci proszę o informacje:tak:

Mdg ja też będę kciuki trzymać i w pracy dyskretnie nawet zaglądać czy jakieś info będzie ;p
Ale fajnie że jutro będziesz już mieć małą :)

Mi zajoma obiecała umówić wizytę u jej gin, w czwartek już jadę do Polski i w sumie doczekać się nie mogę ^^

Dzieki kochane :)

KALLE no Ty to taka raczej namacalna ciotka bedziesz :D

AGSS dobrze ze masz USG :) fajnie swojego dzidziola bardziej namacalnie zobaczyc :)

Ja sprzatam i gotuje ;) trzeba jakos chatke zorganizowac na powitanie nowego czlonka rodziny :)

Tak tak MGD ja mogę być namacalna:-) i odpoczywaj kobito jutro wielki dzień:tak:
Agss fajnie że na usg się wybierasz, wtedy tak naprawdę uwierzysz:tak:

reklama
Mgd szalona ty:D odpoczywaj bo jutro wazny dzien:)
juz nie moge sie doczekac twojej ksiezniczki:)

Agss ja dopoki nie zobaczylam na usg to niewierzylam:) choc mialam na tescie dwie czerwone krechy to dalej watpilam...
a potem sama radosc i lzy zobaczyc takie cos:)

Ostatnia edycja:
Do góry