reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

U nas bylo tak ze chciala numer telefonu do nas, i na drugi dzien dzwonili juz:)
takze chyba oni tym sie jakos zajma:)

Dziewuszki mowie Wam jaki ten nasz synus jest slodki:) normalnie takie odglosy sie z niego wydobywaja jak u malego szczeniaczka:D
noralnie moglabym godzinami na niego patrzec:)
juz nie dlugo wy mi bedziecie opisywac jak tam wasze ksiezniczki rosna:D
jej normalnie to jest takie cudowne miec takiego malego chrabaszcza, ktory co chwile nie swiadomie sie usmiecha i patrzy na ciebie tymi cudnymi oczkami:)
przepraszam ze sie tak rozczulam, ale w zyciu bym nie przepuszczala ze tak bedzie mnie to ruszac...:sorry2:

reklama
Mgd bede jutro trzymac kciuki z calych sli:tak::tak:zycze ci szybkiego i w miare malo bólu :tak:
Berni jak widze szkrabusia twojego i twój opis to juz tak strasznie chce malutka:tak::-)
Iskierka fajna sukieneczka, mysle ze 68 moze miec za duzy:sorry2:a nawet jakby 62 byl troche malawy to zawsze mozna nazwac miniówka:-D:-D

Madzia ja sie czuje dobrze:tak: :tak:czasem mam jakis slaby skurcz :tak:
Jutro do poloznej ide wiec moze co powie ...

nie pamietam za bardzo co pisalyscie :sorry2:

edycja :

aha sprawdzcie sobie ,bo my nawet do gemeente nie musielismy isc zameldowac Michalka ,bo jest siedziba w szpitalu:tak: i tam jak wychodzilismy to A zameldowal:tak:
Svb sami przysylaja list :tak:

do Cb jak dobrze pamietam musilalam zadzwonic i sie umówic jakosc po pierwszym tyg:tak:babka przyszla i potem juz do Cb jezdzilam:tak:

Ostatnia edycja:
wy macie wizyty w poniedziałki a ja we wtorki hehehe wiec bede musiała jeden dzien czekać dluzej na wieści ;)

ja już też chce małą .... pieluchy zmieniać, bodziaki :) i wycierać śline z buźki hehehehe

eweelina ty sie melduj bo ty tez lada chwila.....

BERNI dzieki z dziubek :-)tak tak ja tez tak patrze na mojego synusia

MGD no nie wiem jak to jest z tym CB bo mnie zglaszala tam kraamzorgowa i po kilku dniach mielismy wizyte pani z CB a pozniej listem przyslali nam termin na badanie sluchu i dostalismy takie karteczki na szczepienia i ksiazeczke .

Ok dzieki. Ja nie mam kraamzorg wiec musze poszukac do nich numeru :)

Rety,zaraz wszystkie brzuchy sie posypia :)

reklama
Do góry