reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

no własnie , smieszne sa te rozmiarowki, albo 50 albo 50/56....ja 50 nie kupowałam, dostałam, a 56 kilka sztuk bo reszte tez dostałam, jak były promocje to kupowałam 62-68 :) ale dostalam troche ciuszkow z polski i rozmiarówka zupełnie inna, jeden kaftanik ma niby rozmiar 74 a wielkosc porownywalna z 56 :szok::szok: no max 62 ale nie 74 a inne 68 z polski zas ta tak wielkie ...

reklama
O jakie pustki:)

Karola ale masz przystojnego synka:D
i brzusio juz tez niziutko:)

Slonce wyszlo, a ja nie mam sily wyjsc z malym...;/
Jestem bez sil dzisiaj, ledwo obiad zrobilam i normalnie poszlabym spac...

Dzien dobry :)

Macie racje: rozmiar rozmiarowi nie rowny :)
Dzisiaj bylam w Zarze..matko alez piekne sukieneczki wypatrzylam! Czekam az sie mala wykluke i zakupie :)

Wrocilismy ze szpitala. KTG dzisiaj lepsze niz wczoraj wiec spokojnie i bez stresu moge jutro rodzic :D
Trafila nam sie baardzo mila polozna(starsza kobitka). Wytlumaczyla wszystko i rozwiala wszelkie watpliwosci.
Powiedziala ze na moim miejscu by rodzila.

Tak wiec dziewczeta:zamawiam u Was jutto kciuki!!!!

mgd zazdraszczam :) oczywiście trzymam kciuki i bedzie poród online mam nadzieje heheheh

ja w geboortekliniek bede miala internet wifi wiec napewno bede mogła pisac heheh

no albo ja albo karola :)

karola82 a ty jak czujesz cos??? mnie tylko brzuch pobolewa i nogi :(:( nie wiem czy to jakiś znak, narazie nie czuję zeby to miało sie wydarzyć ;)

WiFi jest w szpitalu :D jak nede w stanie to bede relacje zdawac ;)

NANA na 7 mam sie stawic zwarta i gotowa..

Aaa polozna jeszcze mi poradzila zebym po porodzie,nawet jak bede sie dobrze czula,powiedziec ze mi np.slabo i zeby mnie na noc zostawili na oddziale.

reklama
Do góry