reklama
yokasta
Zaangażowana w BB
Hej lasencje! long time no see
Pewnie nawet nie zauwazylyscie,ze mnie nie ma
Agss-3 testy nie klamia! gratuluje serdecznie!!!
Mgd- wiesz,ze ja tu za was trzymam mocno kciuki! Bedzie dobrze kochana! Mam nadzieje,ze dzisiaj podejma jakies stanowcze kroki- daj znac! Nawet o 2 w nocy esa wyslij jak cos sie zacznie
Ayni- fajnie,ze tata juz u was! Mama niedlugo dojezdza do was, tak?
Bernadettka- przez ten deszcz nie mozecie sie spacerowac , szkoda wielka- mam nadzieje,ze juz niedlugo!
Astrid- mala jak zwykle boska jak chce juz swojaaaaaaaa )))
Kallie- Ty bedziesz na ostatniej prostej przede mna razem z Ayni fajnie, przynajmniej nie bede sama
Pewnie nawet nie zauwazylyscie,ze mnie nie ma
Agss-3 testy nie klamia! gratuluje serdecznie!!!
Mgd- wiesz,ze ja tu za was trzymam mocno kciuki! Bedzie dobrze kochana! Mam nadzieje,ze dzisiaj podejma jakies stanowcze kroki- daj znac! Nawet o 2 w nocy esa wyslij jak cos sie zacznie
Ayni- fajnie,ze tata juz u was! Mama niedlugo dojezdza do was, tak?
Bernadettka- przez ten deszcz nie mozecie sie spacerowac , szkoda wielka- mam nadzieje,ze juz niedlugo!
Astrid- mala jak zwykle boska jak chce juz swojaaaaaaaa )))
Kallie- Ty bedziesz na ostatniej prostej przede mna razem z Ayni fajnie, przynajmniej nie bede sama
nana19
Fanka BB :)
MGD No chyba tak zrobie chocby po to by watek nie umarl Mam nadzieje ze ci wywolaja ten porod i ze juz skonczy sie to czekanie bo malutka jest juz gotowa a wy tak czekacie i sie stresujecie:-)No ale bedzie co bedzie ,dzidzia bedzie
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny czy wy w ogóle bedzie uzywały wieszaczków do ubranek w szafie?? chciałam kupić ale własciwie sie zastanawiam jak w praktyce ma sie wieszanie ciuszków, ja mam wszystkie ładnie poukładane w szafie ......
yokasta
Zaangażowana w BB
ja nie bede miec szafy dla malej- wiec problem odpada wszystko do komody Jezeli masz miejsce w szafie i ma sie zmarnowac- to fajnie powiesic
ja pierdziele- suwak pokazuje 98 days to go! ja nie wiem kiedy to zlecialo!
Nana19- w ktorym szpitalu rodzilas Tymka jesli mozna zapytac?
wlasnie mi siostra zakomunikowala,ze przysle mi poduszke do karmienia! alez sie ciesze- bo kolejny wydatek odpadnie
ja pierdziele- suwak pokazuje 98 days to go! ja nie wiem kiedy to zlecialo!
Nana19- w ktorym szpitalu rodzilas Tymka jesli mozna zapytac?
wlasnie mi siostra zakomunikowala,ze przysle mi poduszke do karmienia! alez sie ciesze- bo kolejny wydatek odpadnie
Ostatnia edycja:
reklama
yokasta
Zaangażowana w BB
dzieki Nana! to tak na wszelki wypadek jakbym byla w poblizu Hoofddoorp ze skurczami,zeby wiedziec do ktorego szpitala mam nie jechac...
dziewczyny- skad mialyscie te bony znizkowe na pampersy? z baby doos ktoregos? Ja musialam przez przypadek wyrzucic jezeli byly, bo nic takiego nie posiadam
dziewczyny- skad mialyscie te bony znizkowe na pampersy? z baby doos ktoregos? Ja musialam przez przypadek wyrzucic jezeli byly, bo nic takiego nie posiadam
Ostatnia edycja:
Podziel się: