reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzieki laski :)
Staram sie nie stresowac :)
Odezwe sie po wizycie,a jak mnie nie wypuszcza juz do domu to prosze Kallie maltretowac-wysle jej esa ;)

KALLIE do mnie nie trzeba zaproszenia! Dzwoni sie ze sie jest w drodze i przychodzi :D

reklama
MGD trzymam kciuki :-)
Oooooo mamy nowa forumowa ciezarowke ,gratulacje Agss:-)

Ostatnia edycja:
NANA ty sie tak nie dziw tylko sama zaczynaj dzialac :p

Dziekuje dziewczynki za wsparcie i kciuki

Hej lasencje! long time no see :)

Pewnie nawet nie zauwazylyscie,ze mnie nie ma :-D

Agss-3 testy nie klamia! gratuluje serdecznie!!!

Mgd- wiesz,ze ja tu za was trzymam mocno kciuki! Bedzie dobrze kochana! Mam nadzieje,ze dzisiaj podejma jakies stanowcze kroki- daj znac! Nawet o 2 w nocy esa wyslij jak cos sie zacznie :tak:

Ayni- fajnie,ze tata juz u was! Mama niedlugo dojezdza do was, tak?

Bernadettka- przez ten deszcz nie mozecie sie spacerowac , szkoda wielka- mam nadzieje,ze juz niedlugo!

Astrid- mala jak zwykle boska :) jak chce juz swojaaaaaaaa :))))

Kallie- Ty bedziesz na ostatniej prostej przede mna razem z Ayni ;) fajnie, przynajmniej nie bede sama :)

MGD No chyba tak zrobie chocby po to by watek nie umarl :-DMam nadzieje ze ci wywolaja ten porod i ze juz skonczy sie to czekanie bo malutka jest juz gotowa a wy tak czekacie i sie stresujecie:-)No ale bedzie co bedzie ,dzidzia bedzie :-D

dziewczyny czy wy w ogóle bedzie uzywały wieszaczków do ubranek w szafie?? chciałam kupić ale własciwie sie zastanawiam jak w praktyce ma sie wieszanie ciuszków, ja mam wszystkie ładnie poukładane w szafie ......

ja nie bede miec szafy dla malej- wiec problem odpada :-D wszystko do komody ;) Jezeli masz miejsce w szafie i ma sie zmarnowac- to fajnie powiesic ;)

ja pierdziele- suwak pokazuje 98 days to go!:szok: ja nie wiem kiedy to zlecialo!

Nana19- w ktorym szpitalu rodzilas Tymka jesli mozna zapytac?

wlasnie mi siostra zakomunikowala,ze przysle mi poduszke do karmienia! alez sie ciesze- bo kolejny wydatek odpadnie :)

Ostatnia edycja:
Ja uzylam wieszaczkow do tych maciupkich kurteczek ktorych sie zlozyc nie da :) nie musze mowic jak to slodko wyglada wsrod naszych ogrooomnych ubran ;)

reklama
dzieki Nana! to tak na wszelki wypadek jakbym byla w poblizu Hoofddoorp ze skurczami,zeby wiedziec do ktorego szpitala mam nie jechac...

dziewczyny- skad mialyscie te bony znizkowe na pampersy? z baby doos ktoregos? Ja musialam przez przypadek wyrzucic jezeli byly, bo nic takiego nie posiadam :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry