reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzisiaj pogoda taka, że można zakopać się w kołdrze. Maja mi dzisiaj od 9 odkąd zrobiła stałą pobudkę, gaworzy, że hej. Gada jak najęta, pewnie ma to po mnie.
Hejoooo:
002.jpg

reklama
KALLIE hahah mowilam Ci przeciez ze masz na oddzial polozniczy isc :p (albo mialam taki zamiar i zapomnialam)
Ty tam trzymaj synka jak najdluzej sie da ;)
A niedlugo zapraszam na pepkowe :D

MADZIA no Oni by chcieli zebym byla na pocz 39... Nie wiem sama. Zobaczymy co lekarz orzecze :)

BERNI mowilas mowilas ;) ale to jeszcze nie stwierdzone ze to wody,bo od tego momentu cisza ;)

ASTRID o jaaaa!!! Ide rodzic!! Chce taka sama!!!

KALLIE hahah mowilam Ci przeciez ze masz na oddzial polozniczy isc :p (albo mialam taki zamiar i zapomnialam)
Ty tam trzymaj synka jak najdluzej sie da ;)
A niedlugo zapraszam na pepkowe :D

MADZIA no Oni by chcieli zebym byla na pocz 39... Nie wiem sama. Zobaczymy co lekarz orzecze :)

BERNI mowilas mowilas ;) ale to jeszcze nie stwierdzone ze to wody,bo od tego momentu cisza ;)

ASTRID o jaaaa!!! Ide rodzic!! Chce taka sama!!!
Idź ródź córkę, żeby Ci też nadawała i machała rączkami :-D

hello

Mgd to ja trzymam kciuki ,zeby poszlo po twojej mysli:tak:no ciekawe ,ciekawe...:-)

Wedlug poloznej mi sie zaczyna 38 tydz w poniedzialek:tak:

Astrid ale oczyska duze:tak::tak: Maja tez musi powiedziec co mysli ,a co:-D

ja pospalam dzis ,ze hoho:tak:a rano mi sie snilo ze zostawilam torebke w tramwaju:baffled: a pozniej wpadlam pod niego i pocioaglam za soba Michasia:szok::szok: ale na szczescie nic sie nie stalo...:sorry: szok skad taki sen?????:szok:

zaraz ruszamy na spacer i do sklepu puki nie pada:tak:

Mi się ostatnio śniło, że wracałąm do domu w nocy i nie mogłam znaleźć swojej ulicy :szok:. W dodatku wszystkie latarnie były zgaszone i się bałam, że wcale nie trafię do domu.

Mgd może i mówiłaś ale wiesz, skleroza hehe troszkę pozwiedzałam:-) A z zaproszenia skorzystam bo mnie już coś trafia tak w domu ciągle, albo żeby mnie ktoś chociaż odwiedzał yhh dobrze że sis przyjeżdża, kilka dni zajęcia
Astrid ale malutka słodkie minki robi, tylko schrupać łobuziaka:-D

Mgd może i mówiłaś ale wiesz, skleroza hehe troszkę pozwiedzałam:-) A z zaproszenia skorzystam bo mnie już coś trafia tak w domu ciągle, albo żeby mnie ktoś chociaż odwiedzał yhh dobrze że sis przyjeżdża, kilka dni zajęcia
Astrid ale malutka słodkie minki robi, tylko schrupać łobuziaka:-D
Do tego gestykuluje całą sobą haahahah :-D

Madzia no niestety jeszcze nie bylo okazji wyprobowac wozka:( ciagle pada ze wyjsc sie nie da... a szkoda...
Karola jaki sen;/
Astrid ale cudowna niunka:tak: i jakie oczyska ma;)

Witajcie ale pogoda co ?Z tmi wodami to jest tak ze poki pecherz plodowy trzyma to one mimo iz wyciekaja nowe sie tworza to nie tak ze Ci MGD wycieklo i dlatego masz ich mniej.Mnie tak jak mowilas w szpitalu sprawdzali, cos mi tam jakas krew pociekla no i podlozyli mi rekawice i pozniej wzieli do badania ale to nie byly wody tylko sluz i krew z szyjiki .Dobrze ze pojechalas do szpitala trzeba ufac intuicji.No to teraz czekac do 16 ach ciezko ;-)

reklama
hi
Ja dzis pospalam do 11.30:-). A pogoda faktycznie do niczego. Niedlugi musze jechac po meza do pracy, ale nie usmiecha mi sie to bo za kolkiem juz nie za dobrzr sie czuje, malo misjsca i jak na zlosc mala wlasnie wtedy rozpych sie , a to 35 km w jedna str. No coz zycie:crazy:

Mgd trzymam kciuki aby dzidzia poczekala na twojego ginekologa, ale jesli zechce wyjsc to szybkiego slizgu:-)
Astrid boska ta twoja lalunia:-D
Bernadetko jaka wage? to babka z kraamzorg nie przynosi jej? mam taka kupic, czy co?
Madziula ja tez jeszcze brzuchol mam tak wysoko
Agss gratuluje ciazy:tak:

Do góry