reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ewelina my musielismy wypozyczyc wage w tym samym miejscu co podnosniki pod lozko, kraamzorg wypisala karteczke i wtedy nam ja wypozyczyli na tydzien:)

Yokasta czekam na poprawe pogody z utesknieniem... ale ona nam prawi psikusa i nie chce sie poprawic...:zawstydzona/y:

reklama
Yokasta, bony na pampersy ja miałam w blijedoos z prenatala :)

mnie nic o wadze nie mówiła to mam nadzieje ze maja swoją, o bedklossach tez nic nie mówiła wiec ja tam nie wypozyczam.....
a sklep z którego sie wypożycza to thuiszorgwinkel:)

Mi tez o wadze na spotkaniu nic nie mowila, tylko jak przyszla to wypisala kartke i kazala isc po wage.. moze nie ktore maja:)
nasza byla taka sama jak szpitalna do wazenia maluszków:)

Normalnie zaczyna mnie juz dobijac ten deszcz..;/ caly dzien pada, zimno i buro:(

Astrid tak jak kazdy pracownik pracuje wg CAO tak samo i połozne.... mimo ze nie rodzisz w domu jest wymóg aby łozko bylo na wysokosci 70 cm tak ze połozna nie musi sie schylać zajmując sie Tobą i ma prawo tego wymagać lub też odmówic doglądania Ciebie ..... teoretycznie..... w praktyce chyba przymykają na to oko ;) zobaczymy....

Yokasta były dwa kupony, jeden na pampersy a drugi na chusteczki pampers, jeśli kupisz 2 paczki newborn, gdzie jedna kosztuje ok.10 e to 10 e ci zwrócą czyli tak jak bys w cenie jednej kupiła dwie, z tym ze najpierw musisz je kupić a potem paragon z tym bonem odesłac na adres i w ciagu 6 tyg ci przeleja i to samo bylo z chusteczkami :)

ja mam łozko 40 cm i sie nie przejmuje :) jakbym miała pozyczac te klossy to chyba z 12 bo mam takie tymczasowe łozko , masakra... napewno nie bede tego wlekła do domu.....

reklama
Madziula85, cos mi sie zdaje,ze zapomnieli mi te bony wlozyc do tej paczki, nie moglam tego wyrzucic...
Na pampersy by sie przydaly zdecydowanie, ale tych na chusteczki i tak bym nie zuzyla, nastawiam sie na bardziej naturalne opcje.

Do góry