reklama
mgd
ماما كوثر
KALLIE hahah mowilam Ci przeciez ze masz na oddzial polozniczy isc (albo mialam taki zamiar i zapomnialam)
Ty tam trzymaj synka jak najdluzej sie da
A niedlugo zapraszam na pepkowe
MADZIA no Oni by chcieli zebym byla na pocz 39... Nie wiem sama. Zobaczymy co lekarz orzecze
BERNI mowilas mowilas ale to jeszcze nie stwierdzone ze to wody,bo od tego momentu cisza
ASTRID o jaaaa!!! Ide rodzic!! Chce taka sama!!!
MADZIA no Oni by chcieli zebym byla na pocz 39... Nie wiem sama. Zobaczymy co lekarz orzecze
BERNI mowilas mowilas ale to jeszcze nie stwierdzone ze to wody,bo od tego momentu cisza
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Idź ródź córkę, żeby Ci też nadawała i machała rączkamiKALLIE hahah mowilam Ci przeciez ze masz na oddzial polozniczy isc (albo mialam taki zamiar i zapomnialam)
karola82_82
mama slicznego Michałka
hello
Mgd to ja trzymam kciuki ,zeby poszlo po twojej myslino ciekawe ,ciekawe...:-)
Wedlug poloznej mi sie zaczyna 38 tydz w poniedzialek
Astrid ale oczyska duze Maja tez musi powiedziec co mysli ,a co
ja pospalam dzis ,ze hohoa rano mi sie snilo ze zostawilam torebke w tramwaju a pozniej wpadlam pod niego i pocioaglam za soba Michasia ale na szczescie nic sie nie stalo... szok skad taki sen?????
zaraz ruszamy na spacer i do sklepu puki nie pada
Mgd to ja trzymam kciuki ,zeby poszlo po twojej myslino ciekawe ,ciekawe...:-)
Wedlug poloznej mi sie zaczyna 38 tydz w poniedzialek
Astrid ale oczyska duze Maja tez musi powiedziec co mysli ,a co
ja pospalam dzis ,ze hohoa rano mi sie snilo ze zostawilam torebke w tramwaju a pozniej wpadlam pod niego i pocioaglam za soba Michasia ale na szczescie nic sie nie stalo... szok skad taki sen?????
zaraz ruszamy na spacer i do sklepu puki nie pada
Astrid1987
Mi się ostatnio śniło, że wracałąm do domu w nocy i nie mogłam znaleźć swojej ulicy . W dodatku wszystkie latarnie były zgaszone i się bałam, że wcale nie trafię do domu.
Kallie
Fanka BB :)
Mgd może i mówiłaś ale wiesz, skleroza hehe troszkę pozwiedzałam:-) A z zaproszenia skorzystam bo mnie już coś trafia tak w domu ciągle, albo żeby mnie ktoś chociaż odwiedzał yhh dobrze że sis przyjeżdża, kilka dni zajęcia
Astrid ale malutka słodkie minki robi, tylko schrupać łobuziaka
Astrid1987
Do tego gestykuluje całą sobą haahahahMgd może i mówiłaś ale wiesz, skleroza hehe troszkę pozwiedzałam:-) A z zaproszenia skorzystam bo mnie już coś trafia tak w domu ciągle, albo żeby mnie ktoś chociaż odwiedzał yhh dobrze że sis przyjeżdża, kilka dni zajęcia
bernadetkka
Madzia no niestety jeszcze nie bylo okazji wyprobowac wozka ciagle pada ze wyjsc sie nie da... a szkoda...
Karola jaki sen;/
Astrid ale cudowna niunka i jakie oczyska ma
Karola jaki sen;/
Astrid ale cudowna niunka i jakie oczyska ma
nana19
Witajcie ale pogoda co ?Z tmi wodami to jest tak ze poki pecherz plodowy trzyma to one mimo iz wyciekaja nowe sie tworza to nie tak ze Ci MGD wycieklo i dlatego masz ich mniej.Mnie tak jak mowilas w szpitalu sprawdzali, cos mi tam jakas krew pociekla no i podlozyli mi rekawice i pozniej wzieli do badania ale to nie byly wody tylko sluz i krew z szyjiki .Dobrze ze pojechalas do szpitala trzeba ufac intuicji.No to teraz czekac do 16 ach ciezko ;-)
reklama
hi
Ja dzis pospalam do 11.30:-). A pogoda faktycznie do niczego. Niedlugi musze jechac po meza do pracy, ale nie usmiecha mi sie to bo za kolkiem juz nie za dobrzr sie czuje, malo misjsca i jak na zlosc mala wlasnie wtedy rozpych sie , a to 35 km w jedna str. No coz zycie
Mgd trzymam kciuki aby dzidzia poczekala na twojego ginekologa, ale jesli zechce wyjsc to szybkiego slizgu:-)
Astrid boska ta twoja lalunia
Bernadetko jaka wage? to babka z kraamzorg nie przynosi jej? mam taka kupic, czy co?
Madziula ja tez jeszcze brzuchol mam tak wysoko
Agss gratuluje ciazy
Ja dzis pospalam do 11.30:-). A pogoda faktycznie do niczego. Niedlugi musze jechac po meza do pracy, ale nie usmiecha mi sie to bo za kolkiem juz nie za dobrzr sie czuje, malo misjsca i jak na zlosc mala wlasnie wtedy rozpych sie , a to 35 km w jedna str. No coz zycie
Mgd trzymam kciuki aby dzidzia poczekala na twojego ginekologa, ale jesli zechce wyjsc to szybkiego slizgu:-)
Astrid boska ta twoja lalunia
Bernadetko jaka wage? to babka z kraamzorg nie przynosi jej? mam taka kupic, czy co?
Madziula ja tez jeszcze brzuchol mam tak wysoko
Agss gratuluje ciazy
Podziel się: