reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd na która jedziesz do lekarza??? ja już kawke wypiłam czytam o fazach porodu hehe
mgd
ماما كوثر
Hehe tylko sie nie wczuj za bardzo
Mamy KTG na 16-sta. Potem USG i zobaczymy co dalej.
Aa wlasnie. Wczoraj polozna dala mi swietnego tipa jak w razie podejrzenia saczenia sie wod postepowac.
Otoz jesli cos cieknie i nie jestesmy pewne czy to uplawy,siuski czy wody, to najlepiej jest wlozyc w gacie kawalek woreczka takiego co sie kanapki pakuje
Z tym jechac do szpitala i oni wtedy moga to wrzucic pod mikroskop i ocenic
Mamy KTG na 16-sta. Potem USG i zobaczymy co dalej.
Aa wlasnie. Wczoraj polozna dala mi swietnego tipa jak w razie podejrzenia saczenia sie wod postepowac.
Otoz jesli cos cieknie i nie jestesmy pewne czy to uplawy,siuski czy wody, to najlepiej jest wlozyc w gacie kawalek woreczka takiego co sie kanapki pakuje
Z tym jechac do szpitala i oni wtedy moga to wrzucic pod mikroskop i ocenic
Kallie
Fanka BB :)
cześć dziewczyny pogoda nie rozpieszcza yhh i moja sis już w drodze do mnie, chociaż zajęcie będzie
Mgd mi się też tak wydaje że ostatnio Ty miałaś tak jakby początki porodu tylko się malutka rozmyśliła, ostatnio oglądałam filmik i tam mówili że właśnie samemu sobie można (nieświadomie) wstrzymać akcję porodową yhh
Jakby nie było malutka już pewnie gotowa, może tylko jej się pogoda nie podoba albo czekała na weekend, cieszę sie że Ty już tak blisko i przestaniesz się stresować tylko będziesz malutką tulić
Madziula wspólczuje skurcza, jeszcze w nocy taki znienacka brr
Mgd mi się też tak wydaje że ostatnio Ty miałaś tak jakby początki porodu tylko się malutka rozmyśliła, ostatnio oglądałam filmik i tam mówili że właśnie samemu sobie można (nieświadomie) wstrzymać akcję porodową yhh
Jakby nie było malutka już pewnie gotowa, może tylko jej się pogoda nie podoba albo czekała na weekend, cieszę sie że Ty już tak blisko i przestaniesz się stresować tylko będziesz malutką tulić
Madziula wspólczuje skurcza, jeszcze w nocy taki znienacka brr
Kallie
Tak byłam, tylko ja poszłam na górę do recepcji na ginekologie i stamtąd jak mnie babka odesłała jakąś dziwną drogą to pół szpitala zwiedziłam heheh ale jestem już dobrze zorientowana A leje wspaniale, mój M w tą największą zlewę z psem wyszedł, to pies z powrotem do domu od razu chciał heh ale się z nim kawałek przeszedł to jak wrócił to jakby pod prysznicem w ubraniach z 5min postał
Madziula85
mgd no bez przesady , do 38 tc zostało tylko 2 dni, to co za roznica, dzidzia szczesliwie donoszona....
Kallie
Fajnie wam, szczęśliwie dotrwałyście do granicy, ja się uzbrajam w cierpliwość i tłumaczę maleństwu żeby mamie numerów żadnych nie wywijał tylko grzecznie czekał na swoją kolej
A ja już niedługo poznam małą Kausar, Martynkę i maluszki od Ewweliny i Karoli:-)
A ja już niedługo poznam małą Kausar, Martynkę i maluszki od Ewweliny i Karoli:-)
bernadetkka
Dzien Dobry
pogode mamy straszna, mialam isc z ta waga i chyba nic z tego nir bedzie bo leje niesamowicie
moje dziecie dzisiaj przespalo ponad 6 godzinjuz myslalam ze cos mu jest i czuwalam przy nim...
Mgd a mowilam Ci ze to wody sie sacza powolutku;D ha oby malutka mogla jeszcze sobie posiedzie w brzuszku, ale skoro zdecyduje sie wyjsc to szczesliwego rozwiazania
Madzia wspolczuje skurczu, podobno te z kregoslupa tzn bol plecow sa najgorsze;/ ja miala te z brzucha na szczecie...
pogode mamy straszna, mialam isc z ta waga i chyba nic z tego nir bedzie bo leje niesamowicie
moje dziecie dzisiaj przespalo ponad 6 godzinjuz myslalam ze cos mu jest i czuwalam przy nim...
Mgd a mowilam Ci ze to wody sie sacza powolutku;D ha oby malutka mogla jeszcze sobie posiedzie w brzuszku, ale skoro zdecyduje sie wyjsc to szczesliwego rozwiazania
Madzia wspolczuje skurczu, podobno te z kregoslupa tzn bol plecow sa najgorsze;/ ja miala te z brzucha na szczecie...
reklama
Madziula85
berni a juz kolysałaś małego w wozku czy jeszcze nie mialas okazji go wyprobowac
Podziel się: