reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Milka ty sie nie przejmuj , moja kolezanka pryz wzroscie 179 przytyla tez z 20 kg i 10 zeszło jej po samym porodzie
Pamiętajcie ze kazdy organizm jest inny i kazdy przybiera inaczej i dodatkowo woda sie zatrzymuje w organiźmie
ja dopiero w 6 miesiacu zaczełam przybierać a do 4 mc to nikt nie podejrzewał nawet że w ciazy jestem
mgd ja mam piersi pasiaste, małe miałam a teraz mleczarnie wiec sie porobiło hahaha
Pamiętajcie ze kazdy organizm jest inny i kazdy przybiera inaczej i dodatkowo woda sie zatrzymuje w organiźmie
ja dopiero w 6 miesiacu zaczełam przybierać a do 4 mc to nikt nie podejrzewał nawet że w ciazy jestem
mgd ja mam piersi pasiaste, małe miałam a teraz mleczarnie wiec sie porobiło hahaha
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja w ciąży przytyłam 12 kilo... patrząc po sobie i po luźnych spodniach przedciążowych na tyłku, mam wrażenie, że już sobie poszły te kilogramy. Wagi dalej nie mam, to nie mogę się skontrolować .
ja jak wam pisalam tylko 10 kg do teraz a przez ostatni miesiac nic, zero, waga caly czas ta sama. A co do cycow to na poczatku byly jak mleczarnie w 5 mc ciazy zmalaly a teraz caly czas sa takie same, tylko sutki olbrzemie mi sie zrobily
Bernadetko ekspresowo gubisz kg, ja tez tak chce pozniej, gratulacje:-)
Bernadetko ekspresowo gubisz kg, ja tez tak chce pozniej, gratulacje:-)
nana19
Fanka BB :)
ja to kurdupel jestem 157 :-)No i tez mialam 20 kg + ale w urodzilam w 8 m to kto wie ile by bylo w 9 .Zostalo mi jeszcze 3 a o bolu kolan i bioder nie wspomne .Ortopeda odradzil kolejna ciaze ale akurat do tej rady nie zamierzam sie stosowac
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Musiałaś słodko wyglądać w ciąży . Ja mam 164 i mi mówili, jaka ma mała piłeczka jestem . Tylko wkurzało mnie gadanie co chwilę, że grubasek od osób, które normalnie powinny schudnąć i to niemało.ja to kurdupel jestem 157 :-)No i tez mialam 20 kg + ale w urodzilam w 8 m to kto wie ile by bylo w 9 .Zostalo mi jeszcze 3 a o bolu kolan i bioder nie wspomne .Ortopeda odradzil kolejna ciaze ale akurat do tej rady nie zamierzam sie stosowac
nana19
Dzieki ASTRID tak bylam slodka ha ha szczegolnie te wielkie usta i nos na pol buzi bo tak mi twarz spuchla.niestety mosialam meza ubrania wyciagac
MILKA tak tak u ciebie to moze byc woda ,ja mialam zatrucie ciazowe no i wlasnie ta waga to u mnie glownie woda byla .Nerki juz kiepsko pracowaly mialam bialkomocz.
MILKA tak tak u ciebie to moze byc woda ,ja mialam zatrucie ciazowe no i wlasnie ta waga to u mnie glownie woda byla .Nerki juz kiepsko pracowaly mialam bialkomocz.
Ostatnia edycja:
Mocz mialam sprawdzany chyba juz z 10 razy, przez to ze mam za wysokie cisnienie bo podobno to idzie w parze. Pozniej dali mi tabletki na obnizenie i od tej pory jest nizsze i juz tak nie panikuja. Dodam, ze poziom glukozy tez juz mi kilka razy sparwdzali. Mysle, ze zadnego zagrozenia narazie niema. Zobaczymy jak bedzie pozniej
reklama
bernadetkka
Dziekuje dziewczyny:*
ja jak bylam na wizycie w czwartek w dzien porodu to mnie wazyli i mialam 14,5 liczac 15 kg na plusie.
13 juz powedrowalo, ale sam synek prawie 4 wazyl a reszta... no i stres na poczatku, jesc zbytnoi nie moglam...
brzuch jeszcze delikatnie wisi, ale to szczegol rostepow tez mam mase ale juz ich prawie nie widac... zreszta nikt boza B mnie ogladac nie bedzie a jemu to nie przeszkadza
Astrid zazwyczaj czepiaja sie te osoby ktore powinny spojrzec na siebie
ja jak bylam na wizycie w czwartek w dzien porodu to mnie wazyli i mialam 14,5 liczac 15 kg na plusie.
13 juz powedrowalo, ale sam synek prawie 4 wazyl a reszta... no i stres na poczatku, jesc zbytnoi nie moglam...
brzuch jeszcze delikatnie wisi, ale to szczegol rostepow tez mam mase ale juz ich prawie nie widac... zreszta nikt boza B mnie ogladac nie bedzie a jemu to nie przeszkadza
Astrid zazwyczaj czepiaja sie te osoby ktore powinny spojrzec na siebie
Podziel się: