reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Agss mnie tez bolaly i to bardzo;/ potem swedzialy sutki... ale to normalne:) potem sie siara ulewala ale rzadko ale czasem sporo:)

Astrid mam pytanko:D jak wychodzlas pierwszy raz na spacer z Majeczka to jak ja ubralas?:)
tzn. w co?:)

reklama
Agss mnie tez bolaly i to bardzo;/ potem swedzialy sutki... ale to normalne:) potem sie siara ulewala ale rzadko ale czasem sporo:)

Astrid mam pytanko:D jak wychodzlas pierwszy raz na spacer z Majeczka to jak ja ubralas?:)
tzn. w co?:)

Nie pamiętam, jaka była pogoda. Ale na bank zakładałam małej czapeczkę i brałam cieniutki kocyk w razie czego. Tak, to przeważnie jak zawiewa, jak dziś, to body, spodenki, skarpetki i bluzę albo sweterek. Jak było bardzo ciepło, to zakładałam body z krótkim rękawkiem i takie spodenki ze stópkami, żeby w razie czego je zdjąć. No i mam kremik z filtrem uv 50
quote_icon.png
Napisał Agss
Dzięki za odpowiedzi:)
W sumie myślę że mogę oficjalnie się już do grona zaliczyć...(3 testy pozytywne, brak okresu no i teraz te piersi o_O)

Gratuluję
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
. Życzę Ci spokojnej ciąży, bez stresów i zmartwień.

Ostatnia edycja:
Mgd wow ale masz nisko ten brzusio:tak::szok: obstawiam ,ze do tyg urodzisz:tak:
Madzia ja to rzadko mam jakis objaw:eek: dzis mala mi ze 3 razy tak przywalila w jajnika ,ze az slabo mi sie zrobilo:tak:
Ale z was chudziny ,ja mojej figury nie pokazuje:sorry::-D
Ja pewnie ostatnia urodze,bo brzuch to mam taki jak MGd dwa tyg temu:tak:

Ayni milych dni spedzonych z rodzinka:tak:
Agss gratuluje testu ,nie cieszysz sie?:sorry:

Ja w ciąży przytyłam 12 kilo... patrząc po sobie i po luźnych spodniach przedciążowych na tyłku, mam wrażenie, że już sobie poszły te kilogramy. Wagi dalej nie mam, to nie mogę się skontrolować :rofl2:.
Astrudziu ja tez nie mialam wagi, ale odkad zaszlam w ciaze to popedzilam do 2de hands i kupilam wage lazienkowa za 1 EUR. Waze sie tak caly czas, szkoda mi bylo na nowa :D Moze w aptece macie wage ? czasem stoi w kacie a nawet nie widac dobrze, jak sie czlowiek nie rozejrzy.

Dziewczyny... możecie mi powiedzieć czy w pierwszych tygodniach ciąży bolały was piersi?
Bo mnie pobolewały a dzisiaj już bolą jak cholera oO
Mnie bolaly jak przed okresem, ale przechodzil przez nie tak jakby prad , szczegolnie przez brodawki :)

nogi mi wchodza do d... czuje sie jak rozjechana zaba. zabralam bohatersko ojca nad morze po poludniu, potem wrocilismy cos zjesc i do kringloopu ojciec chcial zobaczyc i tak sie tam krecil caly czas az w koncu nic nie kupil. wracajac czulam ze padam na ryjek i ze chyba zaraz urodze. Uwalilam sie na kanapie a ojca zaczelo nosic na sprzatanie i wzial sie za odkurzacz :D najchetniej to by mi juz przemalowal cale mieszkanie lacznie z urzadzaniem ogrodka.

help, czuje ze umieram ze zmeczenia, a m wroci dopiero kolo polnocy z pracy... chyba padne jak stary parowoz.

AGSSS!!!! GRATLUJEMYYYYYY no to mamy nowy arrival w 2013!!!!!!!

Karola, dzieki, nic sie nie martw , kto mial zobaczyc to juz zobaczyl Twoja figurke, ja nie wygladam lepiej ostatnio. dostalam mega brzucha i czlapie jak pingwin :D

Ostatnia edycja:
AyniiAstrid dziękuje wam(;
Karola teraz już się cieszę, na początku w lekkim szoku byłam (;
Szkoda tylko że taka samotna będę, wy wszystkie albo już macie maleństwa albo niedługo będziecie miały (;

Agss nic sie nie martw na pewno sie pojawi albo nowa albo juz "stara"forumowiczka przy nadziei :tak:
Ayni to teraz odpoczywaj ,fajnie sie masz ze ktos ci bedzie pomagal:tak:

Agss Gratuluje:D
miejmy nadzieje ze jeszcze dolacza jakies ciezarowki:):tak:

Ayni ty sie oszczedzaj:p to juz 30 tydzien, coraz ciezej bedzie:)

Astrid dzieki, bo chyba jutro bede zmuszona wyjsc, oddac wage do sklepu (do mierzenia malego) a sklep tylko do 12, B bedzie w pracy wiec spadnie to na mnie, a tu taka pogoda na zewnatrz...:zawstydzona/y:

reklama
Agss Gratuluje:D
miejmy nadzieje ze jeszcze dolacza jakies ciezarowki:):tak:

Ayni ty sie oszczedzaj:p to juz 30 tydzien, coraz ciezej bedzie:)

Astrid dzieki, bo chyba jutro bede zmuszona wyjsc, oddac wage do sklepu (do mierzenia malego) a sklep tylko do 12, B bedzie w pracy wiec spadnie to na mnie, a tu taka pogoda na zewnatrz...:zawstydzona/y:
A daleko ten sklep? Pamiętaj, że nie możesz dźwigać i dużo chodzić. Jak to dłuższa trasa, to musisz często siadać. Ja jak pojechałam z mężem i ojcem po wózek, to ledwo 100m przeszłam, bo mi się robiło czarno przed oczami.

Do góry