reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

nana słyszałam o tym aresztowaniu. To wszystko jakaś dziwna historia jest. Jak "Z archiwum X":no:
A zeby jeszcze nie bylo , ze sie za pare lat okaze, ze historia zostala specjalnie stworzona na potrzeby pewnych ludzi :tak:dla mnie od poczatku to bylo dziwne, bo sprawa bardzo dlugo sie ciagnela, a juz od samego poczatku bylo rozdmuchane w prasie zaginiecie dziewczynki, duzo dzieci jest poszukiwanych w PL ale akurat o Madzi tak rozglosnili... A potem juz dalsze perypetie rodzicow jak serial prawie, a na koniec matka tanczyla na rurze... No , wg mnie troche podejrzana historia. No, ale wazne , ze ludzie lykaja i sie tym przejmuja.

Kallie to dobrze, ze w koncu paczka przyszla ! Ja tez jestem ciekawa co tam w srodku jest, juz bym chciala ogladac itd, ale zobacze dopiero w Polsce, tato jej nie bral ze soba , bo mowi ze wieksza niz telewizor i szkoda tylko tarmosic w busie. Fajnie!

u mnie byla znow sasiadka, dzis mnie odbarowala sukienka ciazowa , fajnie podkresla brzuszek. od taty jeszcze nic nie slyszalam , mam nadzieje ze zadzwoni niebawem
:-p

reklama
AYNI pewnie juz tatki wypatrujesz?

ja mam mieszane uczucia no dobrze ze odpowie za to ale to takie straszne ze to ona zrobila.Matka powinna chronic swoje dziecko a nie odbierac mu zycie.Pare dni temu czytaalm ,ze w Rosji jakas warjatka wystawila swoje 9 miesiczne dziecko (synka) na autostrade by samochody go zabily:szok:No nie wiem jak rodza sie ludziom w glowach takie pomysly ?

Ostatnia edycja:
Ayni wiesz zanim oni odsatwia ludzi po miastach to zejdzie:tak:

ej dwie muszkieterki gdzie jestescie? rodzicie ?

jeszcze nie czytalam o tej babie ale pewnie w wiadomosciach bedzie:tak:

Madziula śliczny brzusio:tak: i nadal twierdzę że malutki a to już ostatnia prosta hehe
Ewwelina no mi właśnie pokazywała sis na skype bo stwierdziłam że sama musze wszystko przez kamerkę chociaż sprawdzic czy taki co chciałam :) i pudło myślałam że wyjdzie mniejsze ale też z metr na wysokość ma hehe same wkładki laktacyjne to 2spore pudełka i trochę miejsca zajmowały, yhh w sierpniu się tego dopiero doczekam;/
Nana w Rosji ostatnio durna baba weszła z 2 swoich dzieci w wieżowcu na któreś tam piętro i je stamtąd zrzuciła, po czym zeszła spokojnie zobaczyć czy napewno nie żyją:szok: a jakby nie świadkowie to spokojnie by odeszła:no: na świecie zawsze byli i będą wariaci :-(

Madzia ślicznie wyglądasz :tak:. Fajnie brzuszek Ci już opadł. Szykuj się matka :rofl2:.

Cieszę się, że sprawa tej pseudo-gwiazdy się rozwiązała. Ja nie wiem, co z tymi ludźmi się dzieje. Co chwile się słyszy o jakiejś morderczyni dziecka. Dla takich to ciężkie roboty w kamieniołomach i solidny wpiernicz każdego dnia.

reklama
Bernadetka jutro Alex już tydzień będzie miał, wow:szok: ale szybko minęło i jak pogoda pozwoli to na pierwszy spacerek go zabierzesz pewnie:tak: ajj ale fajnie a jak szybko mija ten czas, szok:-D
A napisz jak możesz jak w gminie z papierami Wam poszlo, rejestrowanie maluszka i w ogóle jakich dokumentów wymagali i czy to sprawnie idzie i już Wam też poodsyłali co trzeba

Do góry