A zeby jeszcze nie bylo , ze sie za pare lat okaze, ze historia zostala specjalnie stworzona na potrzeby pewnych ludzi dla mnie od poczatku to bylo dziwne, bo sprawa bardzo dlugo sie ciagnela, a juz od samego poczatku bylo rozdmuchane w prasie zaginiecie dziewczynki, duzo dzieci jest poszukiwanych w PL ale akurat o Madzi tak rozglosnili... A potem juz dalsze perypetie rodzicow jak serial prawie, a na koniec matka tanczyla na rurze... No , wg mnie troche podejrzana historia. No, ale wazne , ze ludzie lykaja i sie tym przejmuja.nana słyszałam o tym aresztowaniu. To wszystko jakaś dziwna historia jest. Jak "Z archiwum X"
Kallie to dobrze, ze w koncu paczka przyszla ! Ja tez jestem ciekawa co tam w srodku jest, juz bym chciala ogladac itd, ale zobacze dopiero w Polsce, tato jej nie bral ze soba , bo mowi ze wieksza niz telewizor i szkoda tylko tarmosic w busie. Fajnie!
u mnie byla znow sasiadka, dzis mnie odbarowala sukienka ciazowa , fajnie podkresla brzuszek. od taty jeszcze nic nie slyszalam , mam nadzieje ze zadzwoni niebawem