reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

No a jak ja wod juz nie mialam.?I tak dla mnie to porazka .

Z innej beczki napewno slyszycie ze zatrzymali mateke Madzi,sama nie wiem co myslec bo niestety zabila ja :-(

reklama
Oliwcia u mnie w okolicy sa 3 fajne place zabaw i jeden byle jaki:tak:Wiec zawsze jest gdzie wyjsc:tak:moze zapytajcie sasiadów gdzie sa place zabaw..

mala od nocy jest tak aktywna ze szok,to juz jest bolesne wrecz:sorry:

hmm ale jak tutaj np dziecko ma położenie pośladkowe to też proponują próbę odwracania i to właśnie polega na uciskaniu, ugniataniu i innych różnościach. Moja znajoma miała i mówiła że to najgorsze co mogło ją spotkać i nigdy więcej by się na coś takiego nie zdecydowała;/
Hmm a ja w pobliżu nie mam placu zabaw, tylko taki co jest przy szkole dla maluchów ale tam mało mają tego wszystkiego, jakieś liny i huśtawka. Za to mieszkam niedaleko plaży więc w lecie będzie jak znalazł na spacerek:-)
W końcu przyszła mi ta paczka (tzn do mojej sis) co pisałam że się nie odzywali w sumie ponad 2 tyg, ale kazałam otworzyć sprawdzić i jest tak jak chciałam, szkoda że nie mogę osobiście wszystkiego obejrzeć i podotykać yhh

ja mam ulozenie posladkowe dzidzi i pytali sie mnie w szpitalu czy chce rodzic naturalnie czyli posladkami dzidzi wyjdzie, czy tez oni pomoga mi odwrocic dzidzie czy tez chce csarke. Ja zdecydowalam sie na cc bo rozmawialam ze znajoma(holenderka) i jej odwracano dzidzie i powiedziala ze to koszmar boli jak ....................
Tak wiec ja ma cesarke i ciesze sie ze na sile nie beda odwracac mi dzidzie.

Kallie fajnie ze ta paczka w koncu przyszla, ja to bym z ciekawosci umarla, moze niech ci sis przez skype pokaze co tam masz:-):-)

bernadteka nic nie trzeba robic, to samo sie goi wszystko, musisz uwazac przy myciu tylko jak bedziesz myc pepuszek, zeby to robic delikatnie.

nana super ze ja zatrzymali!!!!!! ciesze sie z tego powodu!!!!!!!

reklama
Dzieki dziewczyny:)
mnie ten kikut taki odrywajacy sie przerazal:no: ale juz mi lepiej:)

Czekam na wiadomosci bo ja nic nie slyszalam...:zawstydzona/y: Dobrze jej tak, wkoncu sie wyjasnilo... biedne dziecko...
Jeszcze s*ka z siebie gwiazde robila...:wściekła/y:

Do góry