reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Oliwcia u mnie w okolicy sa 3 fajne place zabaw i jeden byle jakiWiec zawsze jest gdzie wyjscmoze zapytajcie sasiadów gdzie sa place zabaw..
mala od nocy jest tak aktywna ze szok,to juz jest bolesne wrecz
mala od nocy jest tak aktywna ze szok,to juz jest bolesne wrecz
Kallie
Fanka BB :)
hmm ale jak tutaj np dziecko ma położenie pośladkowe to też proponują próbę odwracania i to właśnie polega na uciskaniu, ugniataniu i innych różnościach. Moja znajoma miała i mówiła że to najgorsze co mogło ją spotkać i nigdy więcej by się na coś takiego nie zdecydowała;/
Hmm a ja w pobliżu nie mam placu zabaw, tylko taki co jest przy szkole dla maluchów ale tam mało mają tego wszystkiego, jakieś liny i huśtawka. Za to mieszkam niedaleko plaży więc w lecie będzie jak znalazł na spacerek:-)
W końcu przyszła mi ta paczka (tzn do mojej sis) co pisałam że się nie odzywali w sumie ponad 2 tyg, ale kazałam otworzyć sprawdzić i jest tak jak chciałam, szkoda że nie mogę osobiście wszystkiego obejrzeć i podotykać yhh
Hmm a ja w pobliżu nie mam placu zabaw, tylko taki co jest przy szkole dla maluchów ale tam mało mają tego wszystkiego, jakieś liny i huśtawka. Za to mieszkam niedaleko plaży więc w lecie będzie jak znalazł na spacerek:-)
W końcu przyszła mi ta paczka (tzn do mojej sis) co pisałam że się nie odzywali w sumie ponad 2 tyg, ale kazałam otworzyć sprawdzić i jest tak jak chciałam, szkoda że nie mogę osobiście wszystkiego obejrzeć i podotykać yhh
ja mam ulozenie posladkowe dzidzi i pytali sie mnie w szpitalu czy chce rodzic naturalnie czyli posladkami dzidzi wyjdzie, czy tez oni pomoga mi odwrocic dzidzie czy tez chce csarke. Ja zdecydowalam sie na cc bo rozmawialam ze znajoma(holenderka) i jej odwracano dzidzie i powiedziala ze to koszmar boli jak ....................
Tak wiec ja ma cesarke i ciesze sie ze na sile nie beda odwracac mi dzidzie.
Kallie fajnie ze ta paczka w koncu przyszla, ja to bym z ciekawosci umarla, moze niech ci sis przez skype pokaze co tam masz:-):-)
Tak wiec ja ma cesarke i ciesze sie ze na sile nie beda odwracac mi dzidzie.
Kallie fajnie ze ta paczka w koncu przyszla, ja to bym z ciekawosci umarla, moze niech ci sis przez skype pokaze co tam masz:-):-)
bernadetkka
A mojemu Alusiowi odpadł juz ten kikutek i niewiem jak go teraz pielegnowac...
Moze ktoras cos doradzi?
Moze ktoras cos doradzi?
reklama
bernadetkka
Dzieki dziewczyny
mnie ten kikut taki odrywajacy sie przerazal ale juz mi lepiej
Czekam na wiadomosci bo ja nic nie slyszalam... Dobrze jej tak, wkoncu sie wyjasnilo... biedne dziecko...
Jeszcze s*ka z siebie gwiazde robila...
mnie ten kikut taki odrywajacy sie przerazal ale juz mi lepiej
Czekam na wiadomosci bo ja nic nie slyszalam... Dobrze jej tak, wkoncu sie wyjasnilo... biedne dziecko...
Jeszcze s*ka z siebie gwiazde robila...
Podziel się: