reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witajcie
oj tyle mialam napisac na poczatek witaj OLIWCIA
,ja tez cierpie na brak towarzystwa .na szczescie mamy niedaleko fajny plac zabaw ,zapraszam do mnie ,wogle to was wszystkie zapraszam:-)Milo bylo by tak sie spotkac :-)Co do tych fotelikow my dostalismy od znajomych no i nam zalecali zeby Tymka tam klasci bo mial starszny refluks no i zeby na plasko nie lezal to w dawalismy go do fotelika .no a w pl neurolog i terapeuta nas opieprzyli ze absolutnie nie ze przez to ogranocza sie i hamuje rozwoj dziecka ,w tym artykule jaki pdeslalm wam niedawno bylo to fajnie wyjasnione.No ale mysle ze jak dziecko sie troche pobuja to nie zaszkodzi byle nie caly dzien.Co do pekniecia to wiem ze tu raczej pozwola troche peknac niz natna bo w pl to standardowo raczej tna.Ja bylam bardzo nacieta ,widzialam jak to robili i maz tez :szok: Lekarka ciela mnie nozyczkami na szczescie dostalam znieczulenie ale i tak troche bolalo .No i ta blizna na zewnatrz to nie boli czasem swedzi ale ta we wewnatrz to niech ja ...zawsze boli poczas seksu.

Fajny ten twoj bujaczek Hague ,ja tez tak Tymka bralam do kuchni w lerzaczku jak gotowalam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobre jest to, że mają one pasy, czyli dzidzia jest w miare bezpieczna, a pozatym można je przenosić o czym wspomniała TheHague.
Pewnie kupię. Tylko niektóre są naprawdę drogie i trudno się zdecydować

Nana wspolczuje, nozyczkami Cie ciela :szok: mnie moja polozna takim skalpelem.. moj tez to widzial :tak: ja nie bo nie umiem az tak sie zgiac :-D

dokladnie, lezaczki fajne, ale nie zeby tam dziecko caly dzien siedzialo, lepiej go na macie polozyc na podlodze, bo wtedy sie rozwija :tak: i turlanie na boczki i w okol wlasnej osi :tak:

No dzieki za wspolczucie ,tak widzialm ale tylko chwile bo jka to zobaczylam to malo nie zemdlalam glowa mi zwisla a polozna to polozyla reke mi na czole zebym nie patzryla no a moj maz to tylko jeczal bo mi wspolczul .No ale mosieli bo tetno Tymka lecialo i trzeba bylo go szybko wyciagnac .Nie wiem ile mialam szwow ale lekarka w pl mi pow. ze to naprwde duza blizna.no to ma prawo bolec

Ostatnia edycja:
Ja tez jak zobaczylam co sie dzieje to wolalam nie patrzec sluchalam tylko bicia serduszka Tymka .Wszystko tak szybko sie dzialo i za chwile byl juz ze mna .Moje sloneczko .i to bylo niesamowite ,niezapomniana chwila.teraz jak sie budzi to tez zawsze sie witamy czasem ja jego budze czasem on mnie np. palcem w oko :-D

reklama
Do góry