reklama
bernadetkk a taki plac zabaw to dobra sprawa dla dziecka wybawi się i wygania przez 2 godziny i potem w domu spokój jest przez dłuższy czas.. w Polsce było pełno takich placów zabaw, to codziennie chodziliśmy .Nikuś się z dziećmi wyszalał a ja mogłam z jakąś mamą porozmawiać .. wielka szkoda że tu nic nie ma ..
bernadetkka
Fanka BB :)
Oliwka masz racje jak by czlowiek sie przylozyl w szkole to teraz zapewne wiecej by rozumial
A moge wiedziec z ktorego rocznika jestes? w nicku masz 91?
U mnie jest jeden plac zabaw, jakas hustawka i zardzewiala karuzela... taki wypasiny to mam po drugiej stronie miasta;/ a szkoda bo zawsze mozna bylo by pojsc ale to taki kawal drogi...;/
mgd wlasnie zalezy jak sie peknie bo jedna peknie delikatnie i jest w porzadku a druga tak ze masakra Ty to sie masujesz zeby uniknac ja tez to robilam ale nic z tego tak samo jak z cyckami, prawie cala ciaze szorowalam sutki szorstkim recznikiem zeby je przygotowac a teraz dotknac ich nie moge..
Ewelina... Ja tez nie mam pomyslu na obiad, wogole nie mam weny zeby go dzisiaj zrobic takiego lenia mam dzisiaj... ale takiej fasolki to bym zjadla
A moge wiedziec z ktorego rocznika jestes? w nicku masz 91?
U mnie jest jeden plac zabaw, jakas hustawka i zardzewiala karuzela... taki wypasiny to mam po drugiej stronie miasta;/ a szkoda bo zawsze mozna bylo by pojsc ale to taki kawal drogi...;/
mgd wlasnie zalezy jak sie peknie bo jedna peknie delikatnie i jest w porzadku a druga tak ze masakra Ty to sie masujesz zeby uniknac ja tez to robilam ale nic z tego tak samo jak z cyckami, prawie cala ciaze szorowalam sutki szorstkim recznikiem zeby je przygotowac a teraz dotknac ich nie moge..
Ewelina... Ja tez nie mam pomyslu na obiad, wogole nie mam weny zeby go dzisiaj zrobic takiego lenia mam dzisiaj... ale takiej fasolki to bym zjadla
Ostatnia edycja:
Kallie
Sweety współczuje problemów, ale tak jak lekarz mói najpierw trzeba znalesc przyczynę, wyleczyć i wtedy już spokojnie będziecie mogli działać
Ayni widzę energia Cie rozpiera przed przyjazdem taty, ja mam ciągle lenia ale smuty troszkę mi przeszły
Jeśli chodzi o język to trzeba czasu, najpierw się odważyć jakkolwiek do ludzi żeby zacząć, potem troszkę osłuchać i jakoś zazwyczaj idzie to do przodu też sobie obiecałam za moj holenderski się wziąć bo od kiedy w domu siedzę to mało z kim gadam;/
Oliwka a jak długo w nl jesteś? i widzę że całkiem niedaleko mnie mieszkasz bo ja z Almere, musimy się zgadać na jakiś soczek dopóki się w miarę mogę przemieszczać hehe
Ayni widzę energia Cie rozpiera przed przyjazdem taty, ja mam ciągle lenia ale smuty troszkę mi przeszły
Jeśli chodzi o język to trzeba czasu, najpierw się odważyć jakkolwiek do ludzi żeby zacząć, potem troszkę osłuchać i jakoś zazwyczaj idzie to do przodu też sobie obiecałam za moj holenderski się wziąć bo od kiedy w domu siedzę to mało z kim gadam;/
Oliwka a jak długo w nl jesteś? i widzę że całkiem niedaleko mnie mieszkasz bo ja z Almere, musimy się zgadać na jakiś soczek dopóki się w miarę mogę przemieszczać hehe
a co do nacięcia ,, to ja byłam zadowolona, nie czułam nic przy nacinaniu , a wszystko się ładnie i szybko zagoiło , już po niecałych 2 tygodniach mogłam współżyć , chociaż wiem że nie powinno się tak szybko tego robić..
Kallie od tygodnia dopiero , to znaczy wcześniej przyjeżdżałam do mojego partnera ale to najdłużej na miesiąc ,a teraz to już na dłuższy czas.. a co do spotkania to jestem jak najbardziej za.. i zapraszam do siebie..
bernadetkka
Ja 92
Nadal najmldsza
Za godzine ma przyjsc kraamzorg a mi sie spac chce... ;/ oj nie dobrze znowu bede ledwo co siedziec przy niej;d
Nadal najmldsza
Za godzine ma przyjsc kraamzorg a mi sie spac chce... ;/ oj nie dobrze znowu bede ledwo co siedziec przy niej;d
bernadetkka Przy takim maleństwie to się nie dziwie że śpiąca,pewnie przez pobudki w nocy ja ciągle byłam śpiąca przez pierwsze pół roku, bo mój synek budził sie w nocy bardzo często .. nadal sie budzi ale już tylko raz albo dwa w ciągu nocy.
reklama
berni a pytalas sie babki z kraamzorg kiedy z dzidzia mozna na spacerek wyjsc???
Bo na zakonczeniu roku mojej corci pojawila sie kobitka z noworodkiem, dzien wczesniej urodzila i przyszla pod szkole sie pochwalic malutka, ale to chyba za wczesnie?
Boze dlaczego wy wszystkie tak daleko ode mnie mieszkacie?
Bo na zakonczeniu roku mojej corci pojawila sie kobitka z noworodkiem, dzien wczesniej urodzila i przyszla pod szkole sie pochwalic malutka, ale to chyba za wczesnie?
Boze dlaczego wy wszystkie tak daleko ode mnie mieszkacie?
Ostatnia edycja:
Podziel się: