reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Cześć Oliwcia . Mam nadzieję, że spodoba Ci się Holandia. Na początku wiele rzeczy jest zupełnie innych, ale potem człowiek się przyzwyczaja.
Berni - taaak . Położna mi sprawdzała i potem kraamzorg. Wszystko się goiło w porządku. Albo po prostu wczoraj wyjątkowo mnie coś swędziało, albo sobie wkręcam.
Berni - taaak . Położna mi sprawdzała i potem kraamzorg. Wszystko się goiło w porządku. Albo po prostu wczoraj wyjątkowo mnie coś swędziało, albo sobie wkręcam.
mój synek ma ponad 13 miesiecy,, niestety niema tu żadnego towarzystwa w swoim wieku i strasznie sie nudzi , nawet nie ma tu placu zabaw żeby pobawił się z dziećmi , przynajmniej ja żadnego nie znalazłam. I przepraszam za tak powolne odpisywanie ale w między czasie muszę się tez troszkę z nim bawić bo nie potrafi na dłużej się sam pobawić..
Astrid1987
Jak znasz angielski, to się wszędzie dogadasz . Ja też nei znam holenderskiego, ale zamierzam to poprawić już niedługo.
sweety22
Zaangażowana w BB
qrwa i dupa blada z mojej ciazy
bede musiala odczekac kilka miesiecy:----(
Astrid1987
??? :-(qrwa i dupa blada z mojej ciazy
no niestety u mnie z obcymi jezykami to raczej lipa , mój mąż troche zna ale ja to się boje nawet odezwać żeby czegoś nie przekręcić ,, jak jesteś w sklepie to Nikodem(mój synek) zaczepia dzieci i panie a ja się tylko uśmiecham albo przytakuję jak coś powiedzą ..
reklama
sweety22
Zaangażowana w BB
wrzoda mam w pachwinbie
dzwonilam do gina i powiedzial absolutnie mam zapomniec o ciazy najpierw musza pobrac wymaz z wrzoda zobaczyc co jest powodem jego powstanie zaleczyc antybiotykowo i odczekac trzy miechy dopiero moge spokojnie myslec o ciazy:---(
jak nie urok to sraczka
dzwonilam do gina i powiedzial absolutnie mam zapomniec o ciazy najpierw musza pobrac wymaz z wrzoda zobaczyc co jest powodem jego powstanie zaleczyc antybiotykowo i odczekac trzy miechy dopiero moge spokojnie myslec o ciazy:---(
jak nie urok to sraczka
Podziel się: