reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

tu gdzie jesem jest ładnie tylko nie ma żadnego placu zabaw przynajmniej ja nie znalazłam . a mój synek ma już ponad 13 miesięcy i jemu też brakuje towarzystwa dzieci .

reklama
Cześć Oliwcia :tak:. Mam nadzieję, że spodoba Ci się Holandia. Na początku wiele rzeczy jest zupełnie innych, ale potem człowiek się przyzwyczaja.

Berni - taaak :tak:. Położna mi sprawdzała i potem kraamzorg. Wszystko się goiło w porządku. Albo po prostu wczoraj wyjątkowo mnie coś swędziało, albo sobie wkręcam.

mój synek ma ponad 13 miesiecy,, niestety niema tu żadnego towarzystwa w swoim wieku i strasznie sie nudzi , nawet nie ma tu placu zabaw żeby pobawił się z dziećmi , przynajmniej ja żadnego nie znalazłam. I przepraszam za tak powolne odpisywanie ale w między czasie muszę się tez troszkę z nim bawić bo nie potrafi na dłużej się sam pobawić..

no niestety u mnie z obcymi jezykami to raczej lipa , mój mąż troche zna ale ja to się boje nawet odezwać żeby czegoś nie przekręcić ,, jak jesteś w sklepie to Nikodem(mój synek) zaczepia dzieci i panie a ja się tylko uśmiecham albo przytakuję jak coś powiedzą :D..

reklama
wrzoda mam w pachwinbie
dzwonilam do gina i powiedzial absolutnie mam zapomniec o ciazy najpierw musza pobrac wymaz z wrzoda zobaczyc co jest powodem jego powstanie zaleczyc antybiotykowo i odczekac trzy miechy dopiero moge spokojnie myslec o ciazy:-:)-:)-(
jak nie urok to sraczka:no::no::no:

Do góry