reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja tez nastawialam sie na szybki porod, bo wszyscy u mnie szybko rodzili a tu taki psikus:D
Ja wogole niewiedzialam ze to sa juz skurcze jak mnie zaczynalo bolec... myslalam ze to bedzie skurcz taki jak np. w noge wchodzi albo cos podobnego a tu calkiem inny bol... w zyciu bym nie pomyslala ze to skurcz:-D

Moje sloneczko dalo dzisiaj pospac:)w nocy tylko obudzil sie na jedzenie i zaraz zasnal, potem nad ranem wzielam go do siebie jak B wychodzil do pracy i tak od 5 do 9 spalismy:) wstal, zjadl i dalej spi:) ale za to mi sie nic nie chce robic...;/ posprzatalam i siedze a czeka mnie jeszcze obiad...:(

Pogoda mnie przeraza... normalnie jak na jesien...:/

reklama
Kurczę, kupiłabym tą maść, gdyby mój M. mi zostawił choć 10€ w portfelu. Ostatnio 3 razy źle wpisał mi pin na karcie i mam zablokowaną :eek:, no i nie mam nawet pół centa w portfelu. Dzisiaj idąc po drodze na policję (w sprawie nie naszych mandatów), pójdziemy do banku odblokować. Tyłek mnie boli :eek: i szwy swędzą.

Astrid Tobie te szwy sie jeszcze nie zagoily? :eek:
trzeba duzo wietrzyc ta rane i myc sie szarym mydlem (najlepiej). a kiedy masz wizyte u poloznej? jak bedziesz u niej to powiedz zeby zerknela, czy tam Ci sie pomiedzy szyciem nie rozlazi.

Mi tez nic nie mowili o wietrzeniu ale gdzies czytalam ze trzeba, wiec jak mam chwile to rozkladam nogi i heja:D:-D

Madziula mnie nacieli... nawet niewiedzialam kiedy:)
ale ciesze sie bo pewnie bym niezle popekala...;/

Ostatnia edycja:
Bernadetka to w sumie z tym nacięciem Ci się udalo, tutaj zazwyczaj nie robią tego tylko właśnie mowią ze jak ma pękać to niech pęka yhh a to najgorsze bo wtedy można mocno;/brr tego się właśnie najbardziej obawiam:-(
A ja też czytałam że dobrze wietrzyć jak jest możliwość, ale jeszcze muszę długo czekać na moją kruszynkę:-( smuty mnie wzięły dzisiaj, chyba przez pogodę;/

reklama
Astrid Rozciagnieta? bardzo?
u mnie wszystko jest tak jak przedtem... nie widze zadnej roznicy...
mam jakas manie, za kazdym razem bedac w wc przegladam w lusterku jak tam sprawy sie maja:)

Kallie no tez bylam zdziwiona, bo tyle sie nasluchalalm ze nie nacinaja, jak ja sie balam;( a tu taka niespodzianka... nikt mnie nie pytal czy mozna naciac, poprostu to zrobili...:)

Nie smutaj kochana... czas teraz szybko zleci i juz niedlugo bedziesz miala zajecie:)
no ale pogoda to jest straszna...:( mnie zawsze jakas depresja lapie na jesien i teraz tez sie tak czuje... ;/

Ostatnia edycja:
Do góry