reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja dzisiaj sobie budzik nastawiłam na 8:30, żeby obejrzeć relację z mojego Wałbrzycha z Tour de Pologne. Przy okazji nakarmiłam i przewinęłam małą.... a potem zasnęłam. Obudziła mnie jakoś koło 13 :-D.

reklama
Dzien dobry.
Ja nie chce zapeszać, ale jeśli moja kruszynka będzie nadal tak dobrze w nocy spala to będę najszczęśliwsza mamą na świecie;-) Dzis spala od 1.00 do 5.00:szok: a potem tradycyjnie do 10.00. Za to teraz troche marudna, caly czas na rekach, oczko jej ropieje, kicha - caly urok macierzynstwa:-D
Iskierka piękne fotki, Ewelina super się sprawdzi w roli starszej siostry. A jak tam teściowa? nie daje popalić gorzej niż malutka?
Robalku, Ewelina jest dobrą siostrą tylko dlatego by nie musieć nic robić w domu:-D:-D:-D
Ale teściowa ich dziś wszystkich wziela w obroty. Eweline wyslala ze mna poo zakupy i potem zagonila do krojenia miesa do tortilli, chłopcopw zagonila do odkurzacza, a teraz poslala z dziadkiem na dlugi spacer.
Tesciowa jak tesciowa - dopuki nie wymysla to jest ok. Ale dom jest za pełny, dusze sie w nim, nie ma ani chwili spokoju tylko dla siebie.......................

Iskierko zapraszam do siebie znajdziesz chwilę spokoju, choć Ci powiem że ja już jestem wyczerpana psychicznie.:-(. Ewelina może chce uniknąć sprzątania ale z drugiej strony fajnie że chce pomóc w opiece, przynajmniej będzie wiedzieć co to znaczy maluszek w domu, tak na przyszłość:tak:, wiem to po sobie. A co do teściowej kochana jeszcze troszkę wszyscy pojadą i będziecie sami w domciu to też inaczej. Jak coś podrzucaj mi kogoś ciotka się zaopiekuje :-D

Iskierka, mysle, ze Robale ma racje, opieka nad dzieckiem to nauka ciezkiej pracy , ja tez sie opiekowalam bratem i nie spieszno mi bylo do wlasnych dzieci :D swietny wspomagacz antykoncepcyjny.

A ja dzis jestem zmordowana po tym niespaniu, ale juz sie nie cche klasc, raz sie kladlam i skonczylo sie na ogladaniu dokumentu polozne dla Haiti .

Memek sie tak przejmuje przyjazdem ojca mojego ze jeszcze chcial jutro ogrod z tylu na szybko upiekszyc, ale nikomu z samochodem dostawczym nie pasuje i tylko podenerwowany chodzi. Jeju , musialam go dzis uspokajac , on chyba jakies kompleksy ma z Tunezji ze ojcu zony trzeba pokazac palac czy cos
:baffled:

Jol jol.
Ja prawie rodze ;) brzuch mnie boli,wymiotuje,biegunka...aaaaaaaa.
Mam
Dzisiaj dzien narzekania ;)

MADZIA dobrze ze ja na inne watki nie zagladajet :D

AYNI dobrze ze sie mezo przejal :) znaczy zalezy mu ;)

ISKIERKO hahha czyli wcielilas plan w zycie ;) torta kupilyscie dla cory czy dalej zafochowana???

OOOOO a ja juz mialm stawiac ,ze najpierw Karola poznie ty MGD i pozniej Madziula ,o to bym przegrala bo widze ze cos cie bierze:-D

reklama
Mgd -rodziiiiiiiiiiiiiiiszzzzzzzzz????? matko z corka! a ja CI tu wrozylam,ze donosisz i urodzisz w terminie! Cholera, moze sie czyms zatrulas? No chyba,ze to rzeczywiscie JUZ :szok:

Ayni- Ty pisalas,ze masz 12 kg na plusie? to witaj w klubie. Mam nadzieje,ze pocieszy Cie fakt,ze ja jestem 4 tygodnie wstecz :-D staram sie nie zalamywac, ale waga nie klamie :-D

Do góry