reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzien dobry:)
pogoda na snie rozpieszcza... ehh mam nadzieje ze do niedzieli sie poprawi, bo wyszlabym na jakis krotki spacerek z synkiem:D

No nie dal dzisiaj pospac nam maly terorysta:D

Nie dość że nocne marki to i ranne ptaszki hehe macie zdrowie kobitki:tak: A ja idę na targ:) a co tam deszcz, jakiegoś owoca mi się chce a to siła wyższa:-) i chyba do szpitala jeszcze na to spotkanie się zapisze bo juz usiedzieć w domu nie mogę

Robale a miałam paróweczki z sałatką szynkową i chlebuś :)

zaraz jade do pl sklepu zaopatrzynie pieczywa zrobic ;) hehe

ja dzisiaj szaleć nie bede, moze poodkurzam i zmopuje podłogi i wsio :) niedawno co bylo sprzatanie;)

Czesc dziewczynki. U nas nie pada. My chyba żyjemy w jakiejś innej strefie klimatycznej ;D

ja miałam ciężką noc bo 2 razy na siusiu wstawalam a potem Kot przylazl na górę i żeby wejść na parapet wskoczyl na laptopa który był włączony i ponacislal jakieś klawisze że dźwięk się zacial w kompie i się non stóp powtarzał. M się wtarabanil na mója połowę później i musiałam go spychac a z samego rana podjechaly koparki to aż się ziemia zatrzesla .

no i jestem obudzona ;D

Mgd a moze ci sie czysci organizm przed porodem?

Ja dzis jak nowo narodzona ,zaraz idziemy na spacer bo slonko zaswiecilo:tak:

reklama
Helou lasencje!

Slaba ta wasza nocna zmiana byla :-D ale to dobrze, bo mniej czytania :-D

ja spalam jak zabita. Polozylam sie po 23, wstalam o szostej jak moj wstawal do pracy. On wyszedl- a ja znowu w kime i tak do prawie 12 :tak::-D

ale wczoraj sie troche zmeczylam lazeniem po Leiden. Przyjechala kumpela z Friesland i robilam za przewodnika hehe ;)

Iskierko- mala ksiezniczka jest przeboska!

Do góry