reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Iskierka masz na myśli chrzest w Rotterdamie? Jeśli tak to chciałabym wiedzieć przede wszystkim czy ksiądz nie robi problemów typu "nie jesteście małżeństwem" i ze np nie widział nas nigdy w kościele. Mamy jeszcze trochę czasu, ale wolałabym sie już czegoś na ten temat dowiedzieć. Swoją droga już sie pozegnalam dzisiaj, ale postanowiłam podpisać przez telefon. Ciekawa byłam co wy tam w nocy piszecie sobie. Ja tak samo niewiem jak poradzę sobie z jednym dzieckiem a co dopiero z 2 czy 3. Podziwiam

MGD to proste - bedą robic wiele rzeczy ZAMIAST babci:-D
Już nie będzie babcia odkurzać, a Michał. Już n ie będzie babcia obierać ziemniaki a Ewelina, itp.
Pełnoetatowa pomoc domowa :-D:-D:-D:-D

Heh, zjadlam kitketa i chyba mi się poprawiło. Ciekawe na jak długo....:baffled:

Tak, w Rotterdamie. Co do problemow ze nie jestescie malzenstwem to musisz pytac TheHague, bo ona coś tam z księdzem w tym temacie zalatwiala. ja takich problemow nie mam, więc sie nie wypowiadam. Moje zdanie o księdzu Trypuciu jest takie, że można się z nim dogadać. Tylko trzeba to zrobic kulturalnie, bez nerwów itp
A teraz się odmeldowywuję, bo zaraz będzie karmienie;-)

Dobranoc all!!!!

Ostatnia edycja:
Moje drogie miłe panie...

odmeldowywuje sie, poprostu zasypiam na siedząco, dla bezsennych owocnej nocy a dla śpiochów słodkich snów ;)

no ja juz po kapieli, pachnaca wybalsamowana i czekam na meza, ciekawe o ktorej zawita????

Iskierka jak to sie mowi male dzieci maly klopot, duze dzieci duzy klopot:-)

Do mnie mama dzis z pl zadz i powiedziala ze moje dziecko jest okropne, uparte i zlosliwe. ma 7 lat prawie ale humorki to ona ma, i juz teraz mi mowi zaraz , za chwile, potem :) ciekawe co bedzie jak podrosnie a jest skorpionkiem.

Ja bede chrzcila dzidzi w pl w boze narod.

Dobranoc dobranoc :)
Ja ogladam seriale ;) powtorki ale lubie :D

EWELINA skoro babcia juz sie poskarzyla to ostro musialo byc :D

Zelek bym zjadlaaaa.

reklama
przeczytalam was co tam napisalyscie i niewiem co mialam napisac...:baffled: normalnie mi sie zapomina;/

Ewelina pomoglo troche po tej kapuscie:)
boli jeszcze ale juz nie jest takim kamieniem...;/

wiecie jaka pustka w brzuchu...:( ja chodze i trzymam sie za niego a tu nic sie nie rusza... tak dziwnie..

Do góry