reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

No moj akurat tez w kuchni jest fatalny:)
ale zawsze pomoze, ziemniaki obierze czy cos innego...
w niedziele kazalam mu wstawic roslo no wstawil, mi sie usnelo jak sie obudzilam to z rosolu zostala tylko marchewka... a reszta wyparowala tak dlugo gotowal:-D
U mnie tez juz dlugo nic nie bylo... przed samym porodem mialam kilka razy ochote ale B nie chcial... wiec teraz sobie poczeka az wszystko wroci do normy...:)

Jakis ten dzien taki placzliwy czy co?:D

reklama
Juz mi lepiej moje chlopaki sa :-).Ale ze mnie kwoczka .No ale ja tak zobaczylam te malutkie trambki ...

Na szczęście mnie płaczki chwilowo minęły, a na reklamie to jednej wyłam zawsze jak ją puszczali, gdy była akcja o aborcjach w jakis tam krajach i dzidziuś w brzuchu modlił sie żeby nie być dziewczynką bo wtedy ją zabiją, wyłam za każdym razem czyli po kilkanaście razy dziennie:-(

Madziula, mgd no już status donoszonych macie, wasze maleństwa mogą sobie termin spotkania na porodowkach ustalać heh i gadałam wczoraj ze znajomą że dziewczynki często przed terminem się rodzą a chłopcy już bliżej przewidywanej daty, chyba coś w tym jest z moich obserwacji

Bernadetka to Twój kucharz pełną parą hehe mój pewnie jeszcze lepszy by był ale go nie zmuszam bo ja lubię sama gotować i jak mi się nie wtrąca, a on znowu sprząta hihi podział jest:-)

A tak pytanie z innej beczki: czujecie czasami słabiej ruchy maluszka? Wydaje mi się, że moja córcia jest ostatnio coś leniwa. Być może dlatego, że jak piszą często, ma poprostu mniej miejsca.

Nie macie serca kobity z tym pisaniem.....
Nie ma czlowieka kilka godzin i juz 7 stron do nadrobienia. Przeginacie moje drogie :-D

uprzejmie donosze,ze moj slubny tez romantyk :) czasami sie czuje jakbysmy sie dopiero poznali, a to juz 8 lat stazu ;)

ja wlasnie bezwstydnie pochlonelam cwiartke arbuza...nie moge sie opanowac :szok:

hej MILKA! Witaj na forum!

Mój mi przynosi róże ze swojej szklarni :tak::tak:.

Ja właśnie zjadłam ohydne Merci, czyli z marcepanem. Miałam nic już nie jeść, ale nie miałam gdzie wywalić torebki po herbacie, a pudełko miałam pod ręką. Pójdzie w mleko, będzie bardziej kaloryczne haha.

Milka u mnie im bliżej porodu tym ruchy odczuwam pocniej i cześciej... może jestem jakiś fenomen ale mój brzuch przybiera naprawde rożniste kształty hihi

Kallie a ja na odwrót słyszałam, ze chłopcy rodza sie przed terminem a dziewczynki o czasie....hehehe ale ja to takich przepowiadanek nie slucham, szlak wie ile w tym gadaniu prawdy jest ;)

ja w ciązy bardzo słodkie pochłaniam, zwłaszcza w ostatnim trymestrze, duzo owocow :)

reklama
Ja właściwie to niemogę określić czego więcej pochłaniam. Taka równowaga raczej. Jak zjem coś słodkiego to za chwilę chce mi się coś słonego. Muszę korzystać trochę bo później dieta będzie potrzebna

Do góry