reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Cześć
A pewnie, że znamy Emilka będzie (najprawdopodobniej) Pozatym czuję się w miarę dobrze. A tak apropos mam pytanie czy Wy też tak miałyście/macie, że przy gwałtownym wstawaniu czasami w brzuchu zakłuje?

reklama
Kluje,ciagnie,napina sie i wszystkie inne przyjemnosci :D
Ja sie kulam ze skurczami juz od 34tc :D
Sam sex ;)

Jakis wysyp dziurawcow normalnie! Poki co tylko Ayni i Berni moga sie szczycic facetami..

BERNI no to Ci sie chlopina spisal :) slodziak :)

Astrid odpisze Ci tutaj. Napisałaś "Ja jestem jakaś nietego i boję się rottweilerów
eek.gif
. Tzn. odczuwam do nich jakiś respekt, tak samo, jak do pit bulli i dobermanów."
Mi się wydaje, że to wszystko zależy od wychowania takiego psa. Nawet z najłagodniejszego psa możesz zrobić krwiopilce. Poprostu niektóre sa bardziej podatne

Już prawie zapomniałam co to;-)Nie no jaja sobie robię. Teraz trzeba będzie trochę zapasów narobić bo z tego co słyszałam później celibat przez jakiś czas.

rozniee jest slyszalm o takich co juz tydzien po porodzie w formie byly.ale wierzyc mi si enie chce bo przeciez zeby nawet sie chcialo to jest jeszcze krwawienie no a z tym sexem lipa bo zapasy szybko sie koncza:-D

reklama
Haha fakt :D ja nadrabiam te tygodnie zakazow ;)
Pozniej to faktycznie roznie byc moze(bolesci,krwawienia,jakies wewnetrzne hamulce)....nie zapominajac o noworodku ktory zapewne amorow nie ulatwia ;)

Do góry