reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Bry :)

AYNI alez Ci maz zafundowal :D czaaad :)
I nie stawiaj kasy ;) przegrasz haha

Wczoraj maz probowal przekupic Ksiezniczke, ofeujac jej buciki( takie slodkie nota bene)

zbieramy sie powoli do gina.

EWEL a Ty nie wrocilas jeszcze?? :D

KAROLA daj znaka po

MADZIA ja protestuje :p dlaczego Ty spisz a ja nie??? :D

hej dziweczynki!!
Ja juz po wizycie i po zakupach:-)
Oczywiscie spoznilam sie na spotkanie bo ostatnio cos czas za bardzo biegnie, ale mnie przyjal pan gin. Mala siedzi tak jak siedziala, wiec wyslal nas na spotkanie z anastezjologiem, ame najpierw trzeba balie zaliczyc i ankiete wypelnic, wiec zarem z kolezanka tlumaczylysmy bardzo madre pytania. Po wypelnieniu ankiety znoe balie i spotkanie z anest. Pan powiedzial ze 6 h przed zabiegiem nie mozna nic jesc i 2h przed pic. Koniec wizyty. Ale kiedy cc nie wiadomo. Posadzono nas w poczekalni i przyszla jakas inna kobieta ktora dala nam kilka papierkow i zapisala na badania 19 i w koncu na cc na 20, ale nic wiecej nie wiem o ktorej , gdzie itp, poniewaz oni musza dokladnie ustalic PLAN cc. HURA po 2h dowiedzialam sie kiedy mam zabieg, gdyby odbylo sie to w jednym pokoju to zeszlo by moze 30 min, ale trzeba bylo odczekac swoje.
A za tydzien mam jeszcze jedna wizyte u gin w pn, ale nie wiem po co??
Relacja zdana :-)

A teraz mykam gotowac kalafiorka, bo pozniej juz tak szybko nie zjem, a uwielbiam.

teraz wasze relacje dziewczynki.:-)

Ewelina wow to super!! Fajnie, ze juz masz termin i wszystko wiesz, teraz bezstresowo oczekiwac 20-tego!
Ale fajowo , bedziesz juz miala swojego dziudziusia obok i w ogole och , ach! Nie tacy zli Ci holendrzy, troche pomysla, przemysla i sie zmowia i jest.

Teraz reszta kozuch niech wroci.

A ja przelecialam naczynka, salonik smokiem i nudzi mi sie strasznie , reszte mam posprzatana, wiec nie wiem co tu robic, chyba zapodam jakiegos filma.

Nana widze, ze Tymek za 2 tyg bedzie mial 1,5 roczku!

Agss ta strona multivlaai jest super! Zauwazylam , ze mozna zamowic torta z wlasnym zdjeciem/tekstem whatever prosto do domu i dostarczaja nawet w niedziele. Jestem w szoku! I przypomnialo mi sie teraz, ze wszystkie torty jakie chyba jadlam w pracy to wlasnie byly dostarczane przez multivlaai. Jak na holenderskie sztuczne wypieki, to bardzo dobre!! Dzieki!

O tak Ayni 1,5 a ja wciaz patrze na niego i sie napatrzec nie moge i nadziwic ze to moj cud.Teraz ogladalm sobie ten filmik co wam zapodalam wzruszajace.Uwielbiam moje dziecko ,jego zapach ,stopki ,raczki ,smiech ...Wspaniale byc mama:-D

A twoj synek juz slyszy i oczkami mruga :-D

to kolej na mnie:-D:-D

Ja po wizycie ok:tak:mala ma glówke w kanale rodnym i wszystko dobrze:tak:Zapytalam polozne czy cos wiedza kiedy urodze a one do mnie " ze moge jutro a moge po terminie " no tyle to ja tez wiem nie bedac polozna:eek::-D:-D
Ewelina super ,ze masz termin :tak:nic tylko czekac do 20 stego

Oj slyszy, slyszy, jak tylko dzwoni budzik tacie do pracy to od razu chodza raczki w ruch :D czy tez nozki, poki co nie wiem, ale cos tam sie rusza :-) my sie calowania stopek juz nie mozemy doczekac, no, ale juz ostatnia prosta, jeszcze 10 tygodni, a kto wie, moze i 9 albo 8 ? :D bede miala mojego pyszczka na smutna, deszczowa holenderska jesien :)

ja juz ten filmik widzialam, MGD wklejala tu juz raz, bede szukac czegos nowego o podobnej tematyce :D

Wiesz moj Tymek tak samo, jak tatkowi budzik dzwonil to i on sie budzil:-) ja te stopki to ciagle caluje choc juz nie sa takie malusie.Kiedys ogladalismy cos w tv i byl wybuch to Tymek to widocznie uslyszal bo podskoczyl.Twoj Adas miewa czkawke ?

Karola no to ci polozne doradzily ha ha .Pozostaje czekac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry