reklama
mgd
ماما كوثر
Bry
AYNI alez Ci maz zafundowal czaaad
I nie stawiaj kasy przegrasz haha
Wczoraj maz probowal przekupic Ksiezniczke, ofeujac jej buciki( takie slodkie nota bene)
zbieramy sie powoli do gina.
EWEL a Ty nie wrocilas jeszcze??
KAROLA daj znaka po
MADZIA ja protestuje dlaczego Ty spisz a ja nie???
AYNI alez Ci maz zafundowal czaaad
I nie stawiaj kasy przegrasz haha
Wczoraj maz probowal przekupic Ksiezniczke, ofeujac jej buciki( takie slodkie nota bene)
zbieramy sie powoli do gina.
EWEL a Ty nie wrocilas jeszcze??
KAROLA daj znaka po
MADZIA ja protestuje dlaczego Ty spisz a ja nie???
hej dziweczynki!!
Ja juz po wizycie i po zakupach:-)
Oczywiscie spoznilam sie na spotkanie bo ostatnio cos czas za bardzo biegnie, ale mnie przyjal pan gin. Mala siedzi tak jak siedziala, wiec wyslal nas na spotkanie z anastezjologiem, ame najpierw trzeba balie zaliczyc i ankiete wypelnic, wiec zarem z kolezanka tlumaczylysmy bardzo madre pytania. Po wypelnieniu ankiety znoe balie i spotkanie z anest. Pan powiedzial ze 6 h przed zabiegiem nie mozna nic jesc i 2h przed pic. Koniec wizyty. Ale kiedy cc nie wiadomo. Posadzono nas w poczekalni i przyszla jakas inna kobieta ktora dala nam kilka papierkow i zapisala na badania 19 i w koncu na cc na 20, ale nic wiecej nie wiem o ktorej , gdzie itp, poniewaz oni musza dokladnie ustalic PLAN cc. HURA po 2h dowiedzialam sie kiedy mam zabieg, gdyby odbylo sie to w jednym pokoju to zeszlo by moze 30 min, ale trzeba bylo odczekac swoje.
A za tydzien mam jeszcze jedna wizyte u gin w pn, ale nie wiem po co??
Relacja zdana :-)
A teraz mykam gotowac kalafiorka, bo pozniej juz tak szybko nie zjem, a uwielbiam.
teraz wasze relacje dziewczynki.:-)
Ja juz po wizycie i po zakupach:-)
Oczywiscie spoznilam sie na spotkanie bo ostatnio cos czas za bardzo biegnie, ale mnie przyjal pan gin. Mala siedzi tak jak siedziala, wiec wyslal nas na spotkanie z anastezjologiem, ame najpierw trzeba balie zaliczyc i ankiete wypelnic, wiec zarem z kolezanka tlumaczylysmy bardzo madre pytania. Po wypelnieniu ankiety znoe balie i spotkanie z anest. Pan powiedzial ze 6 h przed zabiegiem nie mozna nic jesc i 2h przed pic. Koniec wizyty. Ale kiedy cc nie wiadomo. Posadzono nas w poczekalni i przyszla jakas inna kobieta ktora dala nam kilka papierkow i zapisala na badania 19 i w koncu na cc na 20, ale nic wiecej nie wiem o ktorej , gdzie itp, poniewaz oni musza dokladnie ustalic PLAN cc. HURA po 2h dowiedzialam sie kiedy mam zabieg, gdyby odbylo sie to w jednym pokoju to zeszlo by moze 30 min, ale trzeba bylo odczekac swoje.
A za tydzien mam jeszcze jedna wizyte u gin w pn, ale nie wiem po co??
Relacja zdana :-)
A teraz mykam gotowac kalafiorka, bo pozniej juz tak szybko nie zjem, a uwielbiam.
teraz wasze relacje dziewczynki.:-)
nana19
Fanka BB :)
NO to dzieki za pierwsza relacje ;-D a tu cos dla oslody oczekiwania
http://www.youtube.com/watch?v=FHKRb17i6is&feature=g-vrec
http://www.youtube.com/watch?v=FHKRb17i6is&feature=g-vrec
Ewelina wow to super!! Fajnie, ze juz masz termin i wszystko wiesz, teraz bezstresowo oczekiwac 20-tego!
Ale fajowo , bedziesz juz miala swojego dziudziusia obok i w ogole och , ach! Nie tacy zli Ci holendrzy, troche pomysla, przemysla i sie zmowia i jest.
Teraz reszta kozuch niech wroci.
A ja przelecialam naczynka, salonik smokiem i nudzi mi sie strasznie , reszte mam posprzatana, wiec nie wiem co tu robic, chyba zapodam jakiegos filma.
Nana widze, ze Tymek za 2 tyg bedzie mial 1,5 roczku!
Agss ta strona multivlaai jest super! Zauwazylam , ze mozna zamowic torta z wlasnym zdjeciem/tekstem whatever prosto do domu i dostarczaja nawet w niedziele. Jestem w szoku! I przypomnialo mi sie teraz, ze wszystkie torty jakie chyba jadlam w pracy to wlasnie byly dostarczane przez multivlaai. Jak na holenderskie sztuczne wypieki, to bardzo dobre!! Dzieki!
Ale fajowo , bedziesz juz miala swojego dziudziusia obok i w ogole och , ach! Nie tacy zli Ci holendrzy, troche pomysla, przemysla i sie zmowia i jest.
Teraz reszta kozuch niech wroci.
A ja przelecialam naczynka, salonik smokiem i nudzi mi sie strasznie , reszte mam posprzatana, wiec nie wiem co tu robic, chyba zapodam jakiegos filma.
Nana widze, ze Tymek za 2 tyg bedzie mial 1,5 roczku!
Agss ta strona multivlaai jest super! Zauwazylam , ze mozna zamowic torta z wlasnym zdjeciem/tekstem whatever prosto do domu i dostarczaja nawet w niedziele. Jestem w szoku! I przypomnialo mi sie teraz, ze wszystkie torty jakie chyba jadlam w pracy to wlasnie byly dostarczane przez multivlaai. Jak na holenderskie sztuczne wypieki, to bardzo dobre!! Dzieki!
nana19
O tak Ayni 1,5 a ja wciaz patrze na niego i sie napatrzec nie moge i nadziwic ze to moj cud.Teraz ogladalm sobie ten filmik co wam zapodalam wzruszajace.Uwielbiam moje dziecko ,jego zapach ,stopki ,raczki ,smiech ...Wspaniale byc mama
A twoj synek juz slyszy i oczkami mruga
A twoj synek juz slyszy i oczkami mruga
karola82_82
mama slicznego Michałka
to kolej na mnie
Ja po wizycie okmala ma glówke w kanale rodnym i wszystko dobrzeZapytalam polozne czy cos wiedza kiedy urodze a one do mnie " ze moge jutro a moge po terminie " no tyle to ja tez wiem nie bedac polozna
Ewelina super ,ze masz termin nic tylko czekac do 20 stego
Ja po wizycie okmala ma glówke w kanale rodnym i wszystko dobrzeZapytalam polozne czy cos wiedza kiedy urodze a one do mnie " ze moge jutro a moge po terminie " no tyle to ja tez wiem nie bedac polozna
Ewelina super ,ze masz termin nic tylko czekac do 20 stego
Oj slyszy, slyszy, jak tylko dzwoni budzik tacie do pracy to od razu chodza raczki w ruch czy tez nozki, poki co nie wiem, ale cos tam sie rusza :-) my sie calowania stopek juz nie mozemy doczekac, no, ale juz ostatnia prosta, jeszcze 10 tygodni, a kto wie, moze i 9 albo 8 ? bede miala mojego pyszczka na smutna, deszczowa holenderska jesien
ja juz ten filmik widzialam, MGD wklejala tu juz raz, bede szukac czegos nowego o podobnej tematyce
ja juz ten filmik widzialam, MGD wklejala tu juz raz, bede szukac czegos nowego o podobnej tematyce
nana19
Wiesz moj Tymek tak samo, jak tatkowi budzik dzwonil to i on sie budzil:-) ja te stopki to ciagle caluje choc juz nie sa takie malusie.Kiedys ogladalismy cos w tv i byl wybuch to Tymek to widocznie uslyszal bo podskoczyl.Twoj Adas miewa czkawke ?
Karola no to ci polozne doradzily ha ha .Pozostaje czekac
Karola no to ci polozne doradzily ha ha .Pozostaje czekac
Ostatnia edycja:
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
karola82 hehe no to mówia wszystkim to samo
ewelina jeszcze 11 dni
ewelina jeszcze 11 dni
Podziel się: