reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Z tego co ostatnio mowil gin to teraz mamy ustalic termin cc, ale zobaczymy co powie teraz, z nimi roznie bywa:crazy:
A co z twoim lozyskiem moze byc nie tak??
Ide pod prysznic sie popluskac, wiec moze jeszcze pozniej zajrze tu.
I znow mam ta ch...... zgage!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pilas to mleko??? Wychlac duszkiem cala szklanke :) na pare godzin powinno zlagodzic

U mnie ostatnio gin przebakiwal ze lozysko sie za szybko starzeje(jakies zwapnienia byly) kontroluje teraz przeplywy wiec jesli sie okaze ze sie pogorszylo to beda mi wywolywac porod.

no to nie zaciekawie sie to przedstawia, no chyba ze chcesz aby dzidzia juz byla? a zwapnienia z czego?? jakies problemy kobiece kiedys byly, czy co?

Pilam wczoraj i cale 0,5 wypilam a na dzis nie mam, ale wczoraj POMOGLO, DZIEKI:-)

Zmykam spac.Milej nocy.papapapa

Ostatnia edycja:
Ha! Zimne mleko niezawodne ;)

Kazde lozysko wapnieje pod koniec ciazy,dlatego po 41 tygodniu juz sie wywoluje porod.
To tak jakby sie skonczyl jego "termin waznosci" :)
Z tym ze u mnie zaczelo sie starzec troszke za wczesnie. Jesli dotrzymam do 38tc i beda mi wywolywac porod to sie nie obraze :D
Ta ciaza wycisnela mnie psychicznie...
Juz chce miec Mala po drugiej stronie brzucha :)

A gdzie reszta nocnej zmiany??
AYNI sie odmeldowala,BERNI z malym..a MADZIA???
cieniasie spisz?? :p

Wiecie moze gdzie mozna zamowic ciasto z dostawa do domu ? Czy jest cos takiego ?
Wiem, ze dostarczaja cup cakes, ale ja bym chciala ciasto zamowic, a tutaj nie mam zadnego takiego biznesu a potrzebuje na poniedzialek rano, wiec tez do miasta nie bede leciec o 8.00
multivlaai dostarcza do domu... zawsze do pracy na urodziny tam zamawiam(;

cześć nocne marki:-D ciężko was czasami doczytać, szczególnie jak o jedzeniu piszecie a je jeszcze przed śniadankiem
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty

mgd ja ci dam cieniasie hahahah o dziwo po nieprzespanych nocach teraz zas mam twardy sen ;)

dzisiaj wycieczka do ambasady odebrać paszporcik :)
ja jutro mam wizyte u położnej :) ale czuje ze mała sie obnizyła bo lżej mi sie oddycha :)
torbe juz calkowicie spakowałam, stoi naszykowana razem z fotelikiem :)
poza tym zyje :)

ewelina mgd czekamy na wiesci od ginekologa :)

Dzien dobry szanowne ciezarne i spolka Z oo :D

Ale mialam wczoraj domowe spa, jejciu , codziennie bym tak chciala. M zapuscil deszcz z blyskawicami na YT , ja sie rozebralam do nagusienka i dostalam masaz tylu. Plecy, dupka, uda, lydki i stopy olejkiem , yummy! Rozplynelam sie i spalo mi sie rewelacyjnie.

Agss dzieki wielkie za informacje, wlasnie czegos takiego szukalam!

MGD daj znaka, bo ja dalej obstawiam, ze rozpakujesz sie pierwsza , muszkieter numero uno , kurcze kase moglabym obstawic za Twoj porod hahahaha.

A dzis zimno, m juz chcial znow wlaczac ogrzewanie, ale mi w ciazy cieplej niz zwykle, wiec zakazalam , i tak idzie do pracy niebawem , ja tam nie chce pozniej doplacac pod koniec roku kilka tysiecy :D

No to co dzis robimy dziewczynki? Ja mam dzis o 18.00 herbatke z sasiadka dzwonila, ze ma pare rzeczy dla malego i poklachamy sobie. A do tej godziny to postaram sie jakos tutaj zorganizowac jeszcze.

Milego dnia !!

reklama
Do góry